Saç Uzatma Yöntemleri Saclarimin uzaması durdu :/

Fatalstoke61

Gerçek bir kadınsan kraliçesin
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
162
80
Arkadaşlar saçlarımi iki sene önce çok kısa kestirdim ve bakımlarla hızla uzuyordu saclarim göğsüme doğru gelince bir kez kestirdim 6 ay önce falan.simdi tekrar göğsümde ve uzamiyor göğsün altına inmiyor saç.soag suyu lavanta suyu ısırgan kürü yapıyorum her hafta.sacimin yapısı kuru yani uçları özellikle daha kuru ve yıpranmış duruyor çok az kirigim var aslında ama kotu duruyor tekrar kestirsem yine böyle olacak o yüzden kestirmiyorum.farkli bi yöntem var mı ya belime getiremedim su saclarimi önerisi olan var mı??

Arkadaşlar saçlarımi iki sene önce çok kısa kestirdim ve bakımlarla hızla uzuyordu saclarim göğsüme doğru gelince bir kez kestirdim 6 ay önce falan.simdi tekrar göğsümde ve uzamiyor göğsün altına inmiyor saç.soag suyu lavanta suyu ısırgan kürü yapıyorum her hafta.sacimin yapısı kuru yani uçları özellikle daha kuru ve yıpranmış duruyor çok az kirigim var aslında ama kotu duruyor tekrar kestirsem yine böyle olacak o yüzden kestirmiyorum.farkli bi yöntem var mı ya belime getiremedim su saclarimi önerisi olan var mı??
Bakımlara kaç ay ara verdiniz

Omzuna gelince ara verdim bir 7 8 ay yapmadım iki aydır tekrar başladım ama yukarda yazdıklarımı yapıyorum önceden sinemakiyi yapiyordum düzenli 8ay yaptım sonuç aldım.simdi araştırdım soğan lavanta ve ısırgan çok iyi geliyormuş onları deniyorum.cevremde tanıdığım hiç bisey yapmayan insanların bir ayda saçı baya uzuyor vala sasakaliyorum genetik olsa gerekti

Omzuna gelince ara verdim bir 7 8 ay yapmadım iki aydır tekrar başladım ama yukarda yazdıklarımı yapıyorum önceden sinemakiyi yapiyordum düzenli 8ay yaptım sonuç aldım.simdi araştırdım soğan lavanta ve ısırgan çok iyi geliyormuş onları deniyorum.cevremde tanıdığım hiç bisey yapmayan insanların bir ayda saçı baya uzuyor vala sasakaliyorum genetik olsa gerekti
Bazen psikolojik olarak etkiliyor birde çok sık bakım yapmak saçları yoruyor bende 2 aydır yapmıyorum eylül gibi tekrar başlayacağım dax supergo sizde öyle yapın bence

kızlar benimde saç uçlarım yağ bakımlarından ve sinamekiden dolayı çok döküldü zaten yıpranık bi daha asla yapmam sinameki ama yağ bakımını da mı bıraksam annemin saçları çok gür uzun sağlıklı her ay dip boya yaptırıyor 20 günde bir falan ama annem hiçbir bakım yapmıyor kendi halinde yani bi de çok sık yıkamaz kendi yağıyla beslenmesi için ben ne yapsam bu bakımlara da alıştım bırakınca sanki uzamayacakmış gibi olacak ama şimdide uzamıyor ne bakımlar yapıyorum biliyosunuzdur konumdan ogf ogf yardımlarınızı bekliyorum

Canım bu saç yapısıyla alakaliymis sac yapın yagliysa yağ bakmni sk yapmamak gerekiyor onun yerine her gün yikayacakmissin fakat her gün sampuanlamayacaksn

Canım bu saç yapısıyla alakaliymis sac yapın yagliysa yağ bakmni sk yapmamak gerekiyor onun yerine her gün yikayacakmissin fakat her gün sampuanlamayacaksn
ama benim saç uçlarım kırık yani çok yıpranık boyadan dolayı ama şu an biraz toparladım diplerim falan güzel baya yeni saçlarda çıkıuor ama uçlarından yağ bakımı yaptıkça baya dökülüyor kopuyor

Kırık saçın tamiri yok kopar bende de boya var yarm santm kadar kırıklar var ama kestirmiyorum ve kestirmicemde çünkü kesince çok kesiyorlar biraz daha uzaynca kestirmeyi düşünüyorum benim sacimin yapısı çok kuru yağ bakımı yapıyorum uçlara.p antenin bi serumu var kuruyken sürülen oda iyi geliyor sacimida tarayarak en dusuk ısıda kurutuyorum yumuşama var şu an.ama uzama çok yavaş gogusun altına indiğinde zaten daha çabuk uzuyor.bence saçını hiç kestirme gliserinli suyla uçlara sureblrsn ben öyle yapıyorum kırık iyilesmiyor ama yeni kırık oluşumunu önlüyor

Cnm kırık saçlar düzelmez diye bir şey yok, düzelir, ancak siz sanırım doğal katkısız keratin bakımı hiç yapmadınız ya da duymadınız. Bir kaç seans uyguladım kırıklarım hemen azaldı, devam ettikçe yeni kırık gelmiyor, mucize gibi birşey, hatta saçımı o kadar mat iken parlak ve canlı yaptı ki ben bile hayretteyim. Geçen bir özel günde arkadaşlarım saçlarımı görünce inanamadılar.

Kırılan saç duzeliyo yani enteresanmis gerçekten. keratin bakımını duydum duymazmiyim saçın özü de keratin zaten ama kırık saci onarmasi banada inanılmaz geldi

Kırılan saç duzeliyo yani enteresanmis gerçekten. keratin bakımını duydum duymazmiyim saçın özü de keratin zaten ama kırık saci onarmasi banada inanılmaz geldi
Eskiden kırık saç yıpranan saç ya da yanan saç geri gelmez, tek çare kesilecek, denirdi, fakat artık öyle değil, doğal katkısız keratin yüklendiğinde saçta bir gece bekletılıyor ve sabah durulanıyor. nemlı saça maske krem vs uygulanıyor mükemmel saçlar sizi şaşırtıyor. Tabi ki daha ıyı sonuc için2-3seans devam etmek gerekiyor.

Eskiden kırık saç yıpranan saç ya da yanan saç geri gelmez, tek çare kesilecek, denirdi, fakat artık öyle değil, doğal katkısız keratin yüklendiğinde saçta bir gece bekletılıyor ve sabah durulanıyor. nemlı saça maske krem vs uygulanıyor mükemmel saçlar sizi şaşırtıyor. Tabi ki daha ıyı sonuc için2-3seans devam etmek gerekiyor.
Fiyatı ne kadar peki

Fiyatı ne kadar peki

Ben 3 lü set 3 seans bir kutusu kargo dahil 105 TL hatırlıyorum. Siz kendiniz saçınıza en uygun set veya ürün hangisi ise baksanız daha iyi olur, zaten keratinbakim nokta kom sitesinden ben sürekli alışveriş yapıyorum, güvenli bir site, özellikle de telefonla ayrıntılı genıs danışmanlık ve kullanım bılgısı veriyorlar.

X