Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar SAÇLARIMIN UCU LASTİK GİBİ UZUYOR :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Goddesss

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
33
3
32
Kızlar ben saçlarımı yaklaşık 1 yıldır boyatmıyorum ama çok kabarık ve şekilsiz olduğu için sürekli düzleştirmek zorundayım saçlarımın uçları bembeyaz yanık ve kırık dolu ve ıslakken asılınca lastik gibi uzuyor normalde çok çabuk uzayan saçlarım hiç uzamaz oldu o yüzden kestirmek istemiyorum nolur yardım edin kullanmadığım bakım kremi kalmadı ((

o yanıkları kestirmezsen uzamamaya ne yazık ki devam edecek, yanıkları güzelce kestirip saçlarına nefes aldırırsan o zaman bi verim alabilirsin. yumurta sarısı proteindir saça iyi gelir. aktarlarda karışık saç bakım yağları var onlardan bir tane edin kullanacağın kadarını bir kaba al içine 1 yumurta sarısı ekle 1 kaşık da bal. bu maskeyi saçına sür ve bone geçir saçında kaç saat kalabilirse kalsın haftada 1 kere yapman yeterli, ve ısıdan korucuyu mavi su edin kozmetik dükkanlardan, düzleştirmeden önce sık saçına ki daha fazla zarar görme. ancak bu şekilde yola koyarsın. ve saçını kuruyken asla tarama, nemli olsun.

Canım çok teşekkür ederim ilgin için deneyeceğim hafta sonu :)

saçlarının uçlarından hafif aldırdıktan sonra mayonez maskesini dene bence benim saçlarım açıcı yüzünden yandı bana çok faydası olduu :)

Tercihine göre evde de yapabilirsin, marketten aldığın mayonezi de kullanabilirsin. Ben biraz zeytinyağla seyreltip kullanıyordum içine tercihen başka yağlar ve iğne ekleyende oluyor

merhabalar.
saçım kırık doluydu benimde sabrettim ne ürünler kullandım ve sadece kamufle edebildim.saçlarım belime geliyordu ve kıyamamıştım.
bir hışımla gidip göğüs hizamda kestirdim.
hala var kırık- kuru kısımlar. kestirmeden kurtulamazsınız ne yazıkki.
eski boyuna gelmesi içinde uzatma etkili bakımlar kürler uygulayın..
serumlarda destek olun saçınıza..
yazdıysanız görmedim , saçınızın boyu ne kadar şuan?

Tercihine göre evde de yapabilirsin, marketten aldığın mayonezi de kullanabilirsin. Ben biraz zeytinyağla seyreltip kullanıyordum içine tercihen başka yağlar ve iğne ekleyende oluyor
Ay ben onu maydonoz diye okumuşum nasıl yapılıyor diye soruyorum teşekkürler canım deneyeceğim :)

Benim saçlarım göğsümün biraz altında daha önce kestirdiğim için uzamadı daha tekrar kestirirsem omzuma falan gelcek

görüntüsünün hoş olması cok daha iyidir
kestirip, kurler ile eskı boyuna getırmelısıniz bence

Bende yaptım mayonez masrkesi ama bende pek etkisi olmadı,bır ara selectİve keratin bakım kremİ kullanmıştım,epey işe yaradı bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…