Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımın uçlarındaki renkten kurtulmam için yardım edinn kızlarr

elmaa13

Imeto ti lyubov sloji
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
614
0
116
Bulgaristan
Evet kızlar aşağıdaki fotoda gördüğünüz gibi saçlarımın ucu ve dipleri çok farklı renkte ve ben dibiyle aynı renk olsun istiyorum. Saçlarımı arkadaşım boyamıştı saç açıcı almıştık palettenin açık karamel rengine boyamıştı çokta güzel olmuştu..Neyse ondan sonra bn sıkıldm bundan her ay bunun dibiyle uğraşamam dedim ve saçlarımı kendi doğal rengine döndürmeye çalıştım ama yapamadımm kendi rengime yakın palettenin amber kahvesini boyattım arkadaşıma ama yıkadıkça bu rengi aldı yaaa. Ben istiyorumki yıkadıkça akmasın buda son boyamam olsun istiyorum dibimle aynı renk olsun fotodaki dibim kendi doğal rengi,uçlarıda dibimdekiyle aynı renk olsun istiyorum.. Evet kızlarr şu boya işinden anlayan birinizz lütfen banaaa yardımcı olunnn:26:

Eklentiler

• $Fotoğraf0180.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
koyu kumral yada açık kahve tonlarında boya.diplerden önce uçlarını boyarsan sanırım renk farkı oldukça kapanacaktır.ama altta ki renk açık olduğu için ister istemez yine akar.

bende de ayni sorun var, arada sinir olup alicam kahveyi boyicam diyorum ama eninde sonunda akip kizilimsi tuhaf bir renk oluyor. dibi o kadar uzatmisken onu da mahvetmeyeyim diyorum. sabretmeye karar verdim 2 ayda bir minik minik uclarindan kestire kestire kurtulcam baska yolu yok. uzun bir sure boyamak istemiyorum kendi saclarimi ozlemisim bundan once 10 yil boyadim (

Saç tonun küllü koyu kumral. Ama senin dediğin gibi hiç akmayan bir boya henüz üretilmedi canım. Zemin böyle açıksa üstüne ne boyarsan boya akacak ve diplerindeki renkten farklı duracaktır. O yüzden sürekli boyaman gerekecek yine. Saç boyamak böyle kısır döngü işte.. Tecrübe konuşuyor burada :))) Ama bence hiç uğraşma boyamakla yani. Bu kadar uzamış kendi saçın. Kestire kestire kurtul uçlardan da bence.

Haklısınız yine akıcak en iisi hiç boyatmayayım kestire kestire gider artık. Ama çok açık renk olduğu için çok canımı sıkıo beaa:///
Bidahada asla boyatmcm saçımı insanın doğal rengi gibisi yok !

kesinlikle katiliyorum ben de ayni sekilde dusunuyorum su an.. bunca yil boyayla mahvettim saclarimi, bir ara kivirciklarim bile azalmisti yarisi duz gibiydi artik islem gormekten. simdi yeni kendilerine geliyorlar parlak ve canlilar (yani dipteki yarisi ) bi daha boyamak istemiyorum uzuuun bir sure

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…