Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımın uçları çok kırılıyor ve çatallaşıyor:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

hulya4747

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
7
0
86
slm arkadaslarım ya ben uzun saç çok seviyorum saçlarım biraz uzasa hemen uçları kırılıp çatallaşıyor varmı bildiğiniz doğal bir yöntem yada bir ürün Çok üzgünüm çoook yorumlarınızı bekliyorum

Dün akşam ilk defa saçıma bakım yaptım.
Eczanede evingen,bepantahane ve bemiksi bulamadım.
Sadece zeytin yağı ve yumurta sarısı karıştırıp sürdüm saçlarıma..2 saat tuttum.Çok güzel oldu.
evingen,bepantahane ve bemiksi hafta sonu bulabilirsem onlarıda karıştıracam
Dene derim ben

arkadaşım saçlarına bakım yaparsan faydasını görürsün.ben geçen seneden beri bakım yapıyorum ve çok güzel görünüyor saçlarım.hem canlı hemde parlak görünüyor.ben bepanthene- bemiks ve evigen ampul bir de badem yağını karıştırıyorum.içine yarım çay bardağı kadar da sirke katıyorum.bunu yaklaşık 1 saat saçımı boneyle sararak bekletiyorum.daha sonra duş alıyorum.böyle yapınca sirkenin kokusundan etkilenirsen sirkeyi banyo esnasında da saçına dökebiirsin.bu arada sirke saçı acayip parlaıyor.ben bu maskeyi ayda 1 yapıyorum.diğer zamanlarda da avondan aldığım saç bakım maskesi var.banyo esnasında saçında 3 dk.bekletip duruluyorsun.bunu yapıyorum.

kızlar ben eczaneden bepanthen dekspantenol aldım saçlarım için doğrumu,nasıl kullanmam gerekiyor yardımcı olur musunuz

kızlar ben eczaneden bepanthen dekspantenol aldım saçlarım için doğrumu,nasıl kullanmam gerekiyor yardımcı olur musunuz

merhaba arkadaşım bir üstte anlattıklarımı okursan sana yardımcı olacağını düşünüyorum.yine de sorun olursa yardım ederim

arkadaslar ben hem turplu suyu kullnıyorum.ama artık bunun yanında haftada bı kerede bepanthene bemıks revıgen ve badem yagını kullanıcam.cumartesı gunu uygulucam.bakalım nasıl olacak.kullananlar memnun mu acaba arkadaslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…