• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımın tamamının rengini bozmadan renk değişimi istiyorum

midwinter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2012
120
2
26
İstanbul
Uzun zamandır saçımda bir değişiklik yapmak istiyorum sonunda cesaretimi topladım yarın kuaföre gideceğim ama istediğim şeyin ne olduğunu bilmiyorum röfle gölge balyaj derken kafam çok karıştı. şimdi saçlarım doğal ve rendi tam olarak böyle $1913_Alexis_Bledel.jpg doğallığı çok fazla bozmadan bütününde rengi değiştirmeden biraz sarışınlamak istiyorum ama çizgi çizgi dursun da istemiyorum. bu durumda yaptırmak istediğim şey hangisi olmalı ve nasıl bir ton tercih etmeliyim? :44:

burda kullanılan açıcı zaten bunu istiyorsan palette açıcı işini görür yok bu çok açık dersen loreal 9.1 dene derim yada 10.1 turunculuk istemezsen tabii. eğer dorelik istersen küllü renklere boyama istediğin bi tonun resmini atarsan daha iyi yardımcı olabilirim

9.1 le boyamalısın korkma çok açık olmaz 9.1 küllü diyorum çünkü saç açılırken dorelik/turunculuk olur bunu da küllü renklerle boyayarak en iyi şekilde kapatabilirsin mümkünse loreal majirel 9.1 kullan derim

Back