- 30 Nisan 2015
- 389
- 103
- 103
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba size papatya suyunu önerebilirim doğadan toplanan papatyaları yada aktarda satılan papatlari klorsuz suda kaynatıp ılıdıktan sonra saçlarınızı bir sprey yardımı ile her tarafına sıkın ve güneş te bir kaç saat durun sonra da durulayin saçınizi bir kaç ton açacaktir.bu işlemi haftada bir kez deneyin . Bende epeyce işe yaramıştı .birde saçlarım daha canlı olsun diye içine badem yağı damlatmistim .Kızlar selam,
Saçlarım boyasız ve ben saçlarımı kimyasal sürmeden açmak istiyorum. Bunun için ne yapabilirim. Saçlarımın fotosunu ekledim Kızılımsı duruyor bazen sanki boya istiyor gibi ve bu durum beni rahatsız ediyor.
Sarımsı olur inşallah. Deneyeyim. Sizin saçlarınızın öncesi sonrası fotoğrafı var mıMerhaba size papatya suyunu önerebilirim doğadan toplanan papatyaları yada aktarda satılan papatlari klorsuz suda kaynatıp ılıdıktan sonra saçlarınızı bir sprey yardımı ile her tarafına sıkın ve güneş te bir kaç saat durun sonra da durulayin saçınizi bir kaç ton açacaktir.bu işlemi haftada bir kez deneyin . Bende epeyce işe yaramıştı .birde saçlarım daha canlı olsun diye içine badem yağı damlatmistim .
Sunkiss yapmak istemiyorum çünkü saçlarım çok narin çok kaldırmıyor yıpratıcı şeyleri. Papatya suyunu deneyeceğim bir kişi daha önermiş. Evet genelde kızılımsılık oluyor annemin saçlarıda böyle ama bana bakımsızmış havası veriyor kızıllık :/ ya da ben kuruyorumBoyasız belirgin bir renk farkı olması mümkün değil. Sunkiss ya da papatya suyu kullanabilirsiniz. Kızıl yansıması normal. Türk kadınlarının saç alt tonu sıcak çünkü. Hepimizin saçında kızıl alt ton var.
Hayır yok resim ama Cok belliydiSarımsı olur inşallah. Deneyeyim. Sizin saçlarınızın öncesi sonrası fotoğrafı var mı
Kızıl oyle bir hava veriyor evet ama yapacak bir şey yok. Genlerimizde var bu.Sunkiss yapmak istemiyorum çünkü saçlarım çok narin çok kaldırmıyor yıpratıcı şeyleri. Papatya suyunu deneyeceğim bir kişi daha önermiş. Evet genelde kızılımsılık oluyor annemin saçlarıda böyle ama bana bakımsızmış havası veriyor kızıllık :/ ya da ben kuruyorum
Barışacağız mecburKızıl oyle bir hava veriyor evet ama yapacak bir şey yok. Genlerimizde var bu.
Öncelikle saç renginiz çoook güzel. Ben papatya suyu ile açıyorum. Çok da güzel oluyor. Ama doğal olması önemliKızlar selam,
Saçlarım boyasız ve ben saçlarımı kimyasal sürmeden açmak istiyorum. Bunun için ne yapabilirim. Saçlarımın fotosunu ekledim Kızılımsı duruyor bazen sanki boya istiyor gibi ve bu durum beni rahatsız ediyor.
Rengi bazen çok kızılımsı duruyor sanki boyanmışta rengi akmış gibi. Aslında o yüzden istiyorumHiii rengin güzelliğine bak
Pişman olursun bence ama sen bilirsin
Çok teşekkür ederim canım. Ama bir tık açsam daha hoş duracağını düşünüyorum. Papatya baya işe yarıyor sanırım. Papatya ile açma işlemini başarmış gibi. Bende başlayacağım hazır güneş tepemizdeyken hızlı işe yararÖncelikle saç renginiz çoook güzel. Ben papatya suyu ile açıyorum. Çok da güzel oluyor. Ama doğal olması önemli
Evet fön makinesi yerine güneşte kuruttun mu tamamdır o iş. Güneş daha etkiliÇok teşekkür ederim canım. Ama bir tık açsam daha hoş duracağını düşünüyorum. Papatya baya işe yarıyor sanırım. Papatya ile açma işlemini başarmış gibi. Bende başlayacağım hazır güneş tepemizdeyken hızlı işe yarar