• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımın rengini değiştirmek istiyorum.!! (Resimli)

Nilay_35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
38
0
0
Bursa
Arkadaşlar saçlarım şu an bu renk ; (( mavi beyaz çantalı benim ))

düşündüğüm renkler şöyle ;

sizce hangisi bana daha iyi gider ?? veya başka önerebileceğiniz renkler varmı ?

Arkadaşlar resmim komik biliyorum ama biz orada hayvan hakları yasa tasarısını protesto ediyorduk ve en son çekilen resmim bu :)

Çok güzel kahve tonları var, onlardan kendine uygun olanı seçmelisin...daha bebeksi ve güzel görüneceğini düşünüyorum kahve tonlarıyla sarıdan uzak durmalısın...yaşını büyük gösterir..kızıl tonları yapmacık durur..kahve tonlarında hoş olursun..

Bu fotoğraf 'ölüm yasasına hayır' yürüşünden mi? Teşekkür ederim öncelikle, duyarlı insanlar görmek mutlu ediyor beni çünkü, hala umut var demek ki dedirtiyor.. Bugün o konu meclisteyse o yürüyüşlere katılan güzel kalabalıkların sayesinde, keşke her konuda böyle davranabilse herkes :)
Ve son eklediğin resimdeki renkten yanayım ben, ona yakın tonlar yani.. Ya da karamel vs.. daha çok yakışır gibi :)

Bu fotoğraf 'ölüm yasasına hayır' yürüşünden mi? Teşekkür ederim öncelikle, duyarlı insanlar görmek mutlu ediyor beni çünkü, hala umut var demek ki dedirtiyor.. Bugün o konu meclisteyse o yürüyüşlere katılan güzel kalabalıkların sayesinde, keşke her konuda böyle davranabilse herkes :)
Ve son eklediğin resimdeki renkten yanayım ben, ona yakın tonlar yani.. Ya da karamel vs.. daha çok yakışır gibi :)

Evet o yürüyüşten.. :61: Bursa'da yaptık ve yaklaşık 500-600 kişi vardı.. Daha 2 gün önce Bursa'dan otobüs tutup Ankara'ya gittik grup halinde.. Bende o tip bir renk düşünmeye başlamıştım. Sarı saçlarımı mafetti :(

Back