• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımın rengini bilmiyorum arkadaşlar yardım...

koyu sarı bu zaten:ssz: çok güzel saçların var canım. boyaların yoğun renk açıcıları veya 10 numara sarılar saçını daha açık yapar.

Son düzenleme:
teşekkür ederim saçımda turunculuk olmasında başka bişey istemiyorum 10 numara sarı turunculuk yapar mı acaba

10 numara yapıyor canım açıkk karamel gibi oluyor .Koyu saçta bile turunculuk oluyor ama bariz turuncu değil karamel renk oluyor

Ama şöyle birşey var saçların zaten acık bir renk o yuzden açsandaturunculuk olur gibime geliyor .Şaçlar artık yıpranmıyor palettenin saç açıcıları çok güzelözlelkle ama tam turunculuk olmuyor bu sene bu renkler moda bence bakır olmasındansa karamelimsi turuncu olsun daha iyi....

malesef turunculuk ve yeşillik yapmasından pek anlamıyorum canım.:26: arkadaşlar yardım eder.

10 numara yapıyor canım açıkk karamel gibi oluyor .Koyu saçta bile turunculuk oluyor ama bariz turuncu değil karamel renk oluyor

Ama şöyle birşey var saçların zaten acık bir renk o yuzden açsandaturunculuk olur gibime geliyor .Şaçlar artık yıpranmıyor palettenin saç açıcıları çok güzelözlelkle ama tam turunculuk olmuyor bu sene bu renkler moda bence bakır olmasındansa karamelimsi turuncu olsun daha iyi....

Önceden kumral saçımı 10 numaraya boyayınca turunculuk oldu ama çok bariz turuncu değil .

çok teşekkürler yorumlarınız için. en iyisi bi süre devam etmek çünkü bu saç koyu kahveden açıldı üzerine kuaför bi renk boyadı bu hale geldi şimdilik böyle kalsın o zaman...

Back