Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımın rengini beğenmiyorum değiştirmek istiyorum yardımm eder misiniz lütfen ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.665
Normalde saç rengim açık kestane loreal ombre ile uçlarıını sarı yapaym derken mahvettm saçlarımı o yüzden tamamen boyatmak zorunda kaldım bu renktende memnun değilim saçımı başka renge boyatmak istiyorum
Şuanki saç rengim

şimiki hali.jpg
Boyatmak istediğim saç rengi

elizabeth-olsen-medium-sexy-blonde.jpg

Sorularıma gelecek olursam boyatmak istediğim renk tam ne renk ismini bilemedim ?
Bir de hani boya kutusunun üstünde modelde gösteriliyor saç rengi aynı o kutunun üstündeki saç rengi gibi mi oluyor saç ?
İkinciside benim saç renginin üstüne bu saç rengi olur mu ? Tek renk görünsün istiyorum saçım .
Üçüncüsüde iki kutu aynı boyadan alsam kendm evde boyasam güzel boyayabilirmiyim ? Boyayamadığım yerleri falan kalırsa berbat durur mu ?
Saç boyatmak da kuaförlerde çok pahalı oluyo yani açıkçası o kadar para da vermek istemiyorum her seferinde hani bi dip boya olur gidersin boyatırsın da her seferinde tamamını boyamk için çok istiyolar

istediğin saç rengi tek renk değil ki dipleri açık kumral uçlara balyaj gibi bir şey yapılmış ama sen tek renk istiyorum diyosun:KK64:

istediğin saç rengi tek renk değil ki dipleri açık kumral uçlara balyaj gibi bir şey yapılmış ama sen tek renk istiyorum diyosun:KK64:

Sadece uçlarındaki renk olabilir ama dipleri ondan bi ton koyu olsun ki doğaal dursun istiyorum sizce olur mu ve bahsettiğim tam ne renk _? bilmiyorum . Aynı boya kutusunun üstündeki gibi olur mu saçlarm seçip alsam

Sadece uçlarındaki renk olabilir ama dipleri ondan bi ton koyu olsun ki doğaal dursun istiyorum sizce olur mu ve bahsettiğim tam ne renk _? bilmiyorum . Aynı boya kutusunun üstündeki gibi olur mu saçlarm seçip alsam
saçların şu an açık olduğu için yakın tonları tutar ama koyu küllü tonlar yeşil gri yapabilir 8.1 9.1 falan saçını küllü kumral yapabilir canım

X