• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımın rengini açmak istiyorum

foreverlifex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2010
10
0
36
İstanbul
kızlar öncelikle yorum yapan ve yapacak olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
benim saçlarım koyu kestanemsi bir renk ama saçlarımı yakmadan rengini açmak istiyorum.kuaforlerede güvenemiyorum.ne yapmam gerek önerebileceğiniz saç boyası yada yöntem var mı?

canım oryel kullanmadan palette yoğun renk açıcıyla açabilirsin illa böyle açmak istiyosan. ama başka bi yöntem daha var bikaç boyamada yavaşça açabilirsin açıcıyı kullanmadan. ayrıca ne renk yapmak istediğini yazarsan daha yardımcı olabilrm

foreverlifexs merhaba..
renk açmak için doğal yöntemlerde var.. mesela bir tanesi..
papatya suyuyla kafanı yıkadıktan sonra güneşe çık bi kaç dakika bekle.. rengi açılacaktır..
ha bide ben ufakken nenem kendi saçına yapardı.. portakal kabuklarını alıp turuncu kızmını saçına tutturup, sonra poşetle sıkıca bağlardı.. saçları bembeyazdı, fakat bunu yaptıktan sonra turuncu olurdu.. =) atalarımızın doğal yöntemleri işte =) dene bence.. zazarından çok yararı dokunur..=)

sen hangi renk istiyorsun canım one göre söyleyelim.. ben misal zmanla boyayarak açtım ama inan oda yıpratır saçı sürekli boyamak papatya suyunu dene bi kaç sefer iyice rengini açsın sonra istediğin açık bi rengi boya böylede yapabilirsin kestirmeden :D

benim de aynen saçım koyu kestane ve şimdiye kadar hiç boyatmadım
gönlümde hep bir kahve-kızıllık yatmıştır =)
saçımı yıpratmadan ve açmak zorunda kalmadan bu rengi elde edebilir miyim?

foreverlifexs merhaba..
renk açmak için doğal yöntemlerde var.. mesela bir tanesi..
papatya suyuyla kafanı yıkadıktan sonra güneşe çık bi kaç dakika bekle.. rengi açılacaktır..
ha bide ben ufakken nenem kendi saçına yapardı.. portakal kabuklarını alıp turuncu kızmını saçına tutturup, sonra poşetle sıkıca bağlardı.. saçları bembeyazdı, fakat bunu yaptıktan sonra turuncu olurdu.. =) atalarımızın doğal yöntemleri işte =) dene bence.. zazarından çok yararı dokunur..=)

hemen boyanabilirmi bikac sefer diyosnda acik renkle boyayana kadr gezilirmikine :)

kızlar söyledikleriniz için teşekkür ederim.
istediğim renk karamel gibi ama turuncumsu olmasını hiç istemiyorum.daha çok sarıya dönük olsun istiyorumfisfisfis

papatya suyu demişsiniz nasıl yapıcam bildiğimiz kuru papatyanın suyuylamı?
daha önce bi arkadaşıma yapmıştık 2 saate yakın güneşin altında bekledi hiç bişey olmamış. pek fayda etmez gibime geldi:uhm:

Canım bn önermiyorum saçını kuaförde açtırmanı hiç güzel bi sonuç ortaya çıkmıyo iyi düşün :/

eğer açtırmak için acelen yoksa,
kabartma sulu karışımda boyayı çok güzel akıtıyor, 2 kabartmatozunu 2 su bardağı suyla karıştırıp saçına yediriosun yarım saat sonra yıkıosun,aktığını görürsün zaten yıkarken..
beyaz sabun ve kepek şampuanı da akıtıyor boyayı..
benim de kestaneydi saçlarım altta kzıl vardı sonrdan karamele dönmüştüm hemen 1 ay yapmıştım bunları..zemuszemus

dünya güzelleri sizlerle evdekı malzemelerle nasıl sac rengımı degıstırdıgımı anlatacagım bu duruma annem gıcık olsadaa ...simdi boyaların içinde çıkan oksidasyon kremi ile saçımı açtım saçımda 5 saat kaldı daha sonra soğan kabuğu kaynattım suyu ile rengi sarımsı oldu baktım hoş durmadı bi daha aynen soğan kabuğu toz tarçın türk kahvesinin çekirdekleri evde hazır kahve olmadıgı ıcın çekirdeklerini attım hazır olanda olabılir biraz çay biraz da evde adını bilmedıgim sarı renkte baharat vardı onu attım kaynattım çıkan su ile saçıma bolca ıslattım bi gece kaldı tekrar aynı islemi türk kahvesi ve soğan kabuklarıyla yaptım suan saclarım karamel yaptıkca dahada koyulasacak daha rengı oturacak

sabun saçın boyasını akıttığını ve açtığını duymuştum.ben sabun kullanmıyorum fakat annem kullanıyor onun boyalı saçının rengini açtığına gözlerimle görünce sana tavsiye edebililrm sabunla yıkamanı.anname zeytinyağlı haci şakir yeşil sabun kullanır.

birde şampuanıza göz kararı evde pekmez varsa koyun yada balda olabilir.Ben 6 yemek kaşığı kadar koydum. Siz azaltabilir yada fazlada koyabilirsiniz şaçımı ipek gibi yaptı ayrıca saç kremi kullanmıyorum artık parlatıyorda parlaklığıda geçmiyor

Back