• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımın rengi karmakarışık oldu:((

seashell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
12
0
86
İstanbul
öncelikle herkese merhaba bu siteye yeni üye oldum bnm sorunum şu doğal saç rengim koyu kestane ama ben 2-3 ayda bir kolestonun koyu kumralına boyuyordum renk belli belirsiz açılıyordu fakat boyanın verdiği parlaklık hoşuma gidiyordu 2 gün önce nevanın koyu kumralını aldım malesef şimdi diplerim özellikle tepem turuncu altlar ise koyu fakat koyu rengin arasında kızıl gölgeler oluşmuş durumda
tam çorba oldu anlayacağınız :1rolleyes: koyu kestane istemiyorum çünkü birkaç yıl önce denemiştim aşırı siyah ve mat oluyor açık kahve kapatır dediler ama güvenemedim sizce hangi renk tamamen kapatır lütfen yardım edin inanın uyku tutmuyor

Kestane tonlarına yakın renk kahvedir bence kahvenin birsürü tonları var saçına yakışacak bir ton seçmelisin

ben hıc ugrasma kuafore gıt derım cunku aynı sey benımde basıma geldı anca kuafor yapabılır kendın basa cıkamazsın ben dahada mahvetmıstım saclarımı sımdıde ole kızıllıklar var sacımda ole dolasıorumsenağlama rofle yaptırcam boyanın ustunden ıkı ay gecsın ıstıorum yıpranmasın dıe
kafamçokkarıştı

kolestonun kumralı var.
ona boya düşündüğünden daha koyu çıkar hep o yüzden zor zamanlarımı hep onunla atlattım iyi kapatır.kaydirigubbakcemile2

tavsiyeleriniz için çok çok teşekkürler arkadaşlar bugün saçlarımı koleston kışkırtıcı kahveye boyadım çok şükür o alacalı tuhaf halinden eser kalmadı:sm_cool: bayağı koyu bi renk siyaha yakın diyebilirim ama koyu kestane gibi soluk ve mat değil oldukça parlak çok hoşuma gitti inşallah akmaz çünkü artık beyazlayana kadar boyamayı düşünmüyorum

senağlamamerhaba arkadaslar bende yeni üye oldum sorunum benimde sac malesef saclarimi 6 ay önce boyatmistim rengi koyu kahveydi ve rengini deyistirmek istedim arkadas bir boya tavsiye etti ve ben o boyayi aldim schwarzkopfun 855 lichtbraunla boyadim rengini acar demisti dedigigibi ama renk iki cikti kökleri turuncu diyer taraflari ise koyu kahvede kaldi kafayi yiyecegim arkadaslar sacin rengini acipta istedigim renge dödürme sansim varmi acil cevap lüüüüüüüüüüüütfen

senağlamamerhaba arkadaslar bende yeni üye oldum sorunum benimde sac malesef saclarimi 6 ay önce boyatmistim rengi koyu kahveydi ve rengini deyistirmek istedim arkadas bir boya tavsiye etti ve ben o boyayi aldim schwarzkopfun 855 lichtbraunla boyadim rengini acar demisti dedigigibi ama renk iki cikti kökleri turuncu diyer taraflari ise koyu kahvede kaldi kafayi yiyecegim arkadaslar sacin rengini acipta istedigim renge dödürme sansim varmi acil cevap lüüüüüüüüüüüütfen

Evde saçını daha fazla yıpratmadan bir kuaföre danışmalısın..:CüvCüv:

:oklava::oklava:ah arkadasim sabah ilk isim kuaföre gitmek olacak aceba halledebilecekmi edemesse kafayi yiyecegim bazi arkadaslar kuaför maduru olduklarini söylüyorlar buda beni korkuduyor saclarimda zaten cok cansiz hepten mafolmasindan korkuyorm

:oklava::oklava:ah arkadasim sabah ilk isim kuaföre gitmek olacak aceba halledebilecekmi edemesse kafayi yiyecegim bazi arkadaslar kuaför maduru olduklarini söylüyorlar buda beni korkuduyor saclarimda zaten cok cansiz hepten mafolmasindan korkuyorm

Kuaföre giderken iyi düşün iyi bir kuaför asla böle kabullemez hatalar yapmaz fönü 2 tl ye çeken kuaförlere güvenme..:jeyyar:

mirmirmirmir:delphin:haklisin canim iyi bir kuaför halledermi dersin morelim cok bozuk yarin insallah düzelte bilir birdaha boyami asla pismanligimi anlatamam seninde basina geldimi böyle birsey yada basina gelipte düzelte bilen biri var ise bana yardim etsin lüüüüüüüüüüüüüfen

arkadaslar bügün kuaföre gittim ve boyattim koyu kumrala ama sonuc deyismedi yine turuncu ve koyu kahve kaldi anlayacaginiz hic faydasi olmadi sizlerin bildigi bir cözüm var ise bana yardimci olsun lüüüüüüüüütfen

yaa bende açıcıyla açtm suan rengarenk:S..saç diplerm bya açıldı uçları koyu kaldı ara ara her ton mevcut resl gibi oluo ya kuaförden başak yol yok gibi:S

cnmmm kesinlikle açık kahveye boya baya koyu oluyo annemin saçını boyadıgımdan biliyorum..simsiyah durmuyo ama koyu birenk..içinde kızıl bakır hiç birenk barındırmıyoda...

Back