• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarimin Rengi Değişirmi

ASLISAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
18
0
86
41
Kocaeli
MERHABA ARKADAŞLAR BEN 1 AY KADAR ÖNCE SAÇLARIMI SİYAH RENGE BOYADIM .SAÇIMI HER YIKADIĞIMDA SİYAHLAR AKTI .AMA YİNE DE SİYAHLAR VAR SAÇIMDA .YAZIN SAÇIMIN RENGİNİ KARAMEL YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE YAZA KADAR SAÇIMDAKİ BOYA AKARMI :emir_bebek:

yeterli derecede akmaz orealle açtırtman lazım:çok üzgünüm:

Bi arkadaşım epey bekledi(1 sene falan) renk iyice aktıktan sonra karamel rengi tonunda bi renge ama çok daha koyusuna boyadı ve tuttu. Hint kınası olmasın da herşeyin çaresi var. Sakın açtırma saman gibi olur saçın en azından iyice akınca siyah gibi bir kahverengiye de boyatabilirsin. Kuaförüm açmadan siyaha yakın bir kahverengiye boyayabileceğini söylemişti.

yok walla gitmiyo
bende yazzıın boyadım cok pişmanım.............
gitmiyo kahretsin....

cnm eğer saçını bi kere boyadıysan siyaha onu palettenin youn renk açıcısyla açabilirsin.ama kat kat siyah varsa zor bnm kızıldı üstüne bi kere siyah yaptm snra açıcıyla açtm altın karamele boyamıştm baya bi açıldı ikincide tam oturuo renk

peki jadii açıcıyla açtığın için saçların yıpranmadımı canım

arkadasımda sacını siyaha boyamıstı uzun sure hiç boyamadı ama aradan 1 yıl filan gecti sanıırım sonra sarı we bakırı karıstırıp boyadı we tuttu geyette gusel oldu bende sasrmıstım hatta nasıl tuttu die akannehir weee sacı aktıkca rengi iice oturdu tabi dahada gusel olmustuu

hiç yıpranmadı dersem yalan sölemiş olurm ama bn daha fazla işlem bile yapmştm üstelik kırıklarm ve yanıklarm vardı buna rağmen deişim olmadı.kızlar bide şampuanınıza 3-5 damla bakım yağı koyarsanız acayip faydası oluo.bn çam telebenti ve birsürü karışık yağın bikaç damlasını koyuyuorm.hem koruo hemde uzatıo saçı:lepi:

Back