Saç Şekillendiriciler Saçlarımın parlamasını istiyorum :(

BenPucca

mühürlükaderiiim
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
990
3
66
İstanbul
Kızlar benim saçlarım dalgalı çok güzel şekli var ama ot gibi ve maşa yaptıktan sonraki parlamayı , yumuşaklığı vermiyor bir ürün biliyorsanız söyleyin yardımcı olun kızlar

Ben glissin sıvı saç kremini kullanıyroum. Birde sirkeyle durulama diyorlar ama denemedim ben

Benim kazık gibi sert zor şekil alan saçlarım vardı.. 5 - 6 ay önce kuaförüm bi ürün getirmiş bi denim saçına süper bişey dedi e dene bakalım dedim.. NASHİ ARGAN YAĞI ŞİDDETLE ŞİDDETLE ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM MUCİZE GİBİ BİRŞEY KULLAN DUA ET BANA:)) BA ARADA KUTSAL UMAY benim blogum takip et bu konularda tavsiyelerimi paylaşıcam yakında..

olur merakla bekliyorumm :))))))))

Kızlar benim saçlarım dalgalı çok güzel şekli var ama ot gibi ve maşa yaptıktan sonraki parlamayı , yumuşaklığı vermiyor bir ürün biliyorsanız söyleyin yardımcı olun kızlar

Dove sac kremini deneyebilirsin, saclari bayagi yumusatiyor.
Saclarinin parlamasini istiyorsan son durulamayi soguk su ile yapabilirsin.
Bir de sac kurutma makinasiyla degilde kendi kendine kurumasini beklersen saclar daha canli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…