Saç diplerimi tırnaklarımla yaralar oluşturdum daha sonra bunları kopardim gece gündüz uyumadan arada 1-3 saat uyumalar ile 3 yıl çalıştığım için stresten yaptigimi düşünüyorum şu anda işi bıraktım bu halimi görünce elimi saçıma goturmuyorum aslında düzelme başlamıştı ama ben içilebilir soda ve sirke no poo şeysini deneyim dedim yapmaz olaydım bu hale geldi saçlarım çıkarken duzelirken bom boş kaldı kafam aglamamak için zor tuttum kendimi şu anda kafamda hakiki zeytin yağı B12 eritilmiş tablet ve yumurta var dinlendirecegim saçlarımı ailemde saç sorunu olan yok tüm ailem ince telli benimde öyle ama maşallah ince telli olmasina rağmen herkesin kıskandığı saçları var ben galiba genetik değilde oynayarak bitirdim bu saçların uzaması eski haline gelme şansı varmı genetik kellik olmadığı için tekrar çıkarmı yoksa bittimi artık yani öldürmüşmuyumdur sac köklerini saçlarım ince telli yağlı 21 yaşındayım anneanne min saçları 60 inda bile gür gür fışkırıyordu oda yağlı ve ince telliydi artık saçıma bir şey yapmak istemiyorum çünkü soda mahvetti tamamen kaybetmekten korkuyorum dediğim gibi genetik değil tekrar çıkma ihtimali var mı birde ben yumurta sevmem ailem de yumurta hastasıdır annem hep seyder yumurta ye ailem günde bir koli bitiriyor bende kusa kusa da olsa yiyeceğim sevmeyerek yenilen şey fayda edermi ne olur dua edin kusura bakmayın çok uzun oldu sadece iki sorum var birincisi genetik değilse çıkarmı tekrar yoksa kökler ölmüşmüdür ikincisi sevmeyerek yenilen şey fayda edermi teşekkür ederim
Son düzenleme: