- Konu Sahibi MeLeZGuZeL
-
Aynı sorun bende de var ama çözümü yok.
saçlarınızın önlerini ne kadar sıklıkkta kestiriyorsunuz. ben lisedeyken çok sık kestirirdim saçlarımın önlerini. bir süre sonra kuaförün de dikkatini çekmiş olmalıyım ki beni uyardı. çok sık kestiriyorsun böyle yapma biraz uzamasını bekle biraz şekli şemalı adam gibi bozulsun da öyle gel bak yoksa saçların küsücek ve uzama göremiceksin ve tiftik tiftik olacak ona göre demişti. o günden sonra önlerimi belirli bir aralıklarla kestirmeye gittim.
bende we annemde de aynısı war. o önler hep kısa bi türlü uzamaz.. bir de benim önde aksim war, dediğin gibi fön çektirince tam pegasus oluyorumama şikayetçi değilim, yatışınca düzeliyor.. sorun olarak görme onları artıkk
kızlar bende de aynı sorun var o saçlar dökülenlerin yerine çıkan saçlar ben elidorun 7/24 ünü kullanıyordum bir ara çok iyi geliyordu onları yapıştırıyordu ama öyle saç yapış yapış yağlı durmuyordu bence alıp deneyin üstelik jöle gibi saça zarar da vermiyor parlak hoş bir görüntü veriyor
benim önde bi tutamcık var, diğer bütün saçlar ne tarafa yatıyosa bu tutam diğer tarafa yatıyor.. ben de bunları cımbızla yolma yöntemini buldum kendimce ve çok rahat ettim..
Ben de Pantene şekillendirici kullanıyorum. Tam çözüm olmasa da iyi geliyor. Saçlarımı daha çok açık bırakıyorum zaten o yüzden fazla belli olmuyor ama bağlıyken ufak saçları tel tokayla tutturmazsam olmuyor:44:
Ben de yeni çıkan minnacık beyazları yoldum cımbızla ama yeniden çıktılar ve daha kötü oldular:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?