• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımın önleri uzamıyo mu :( sizde de bu sorun var mı?

MeLeZGuZeL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
4.124
41
163
İstanbul
Mrb kızlarr

Saçlarım çok dökülüyor, çok da hızlı uzuyor. Fakat ön taraflarında hep kısa kısa saçlar kalıyor. Uzamıyor mu yoksa sürekli dökülüp yeni saçlar mı çıkıyor bilmiyorum:26: Sizin de böyle sorununuz var mı? Ön saçlar nasıl uzar ki?

Fön çekince dik dik duruyolar o yüzden fön çekmiyorum hiç anca düzleştiriyorum :/

Son düzenleme:
canım benim de aynı sıkıntım var bir de benim saçlarım çok kabarık arkaya topladığım zaman önler dikiliyor ama şu ana kadar çözüm bulamadım bulabilirsem yazarım

Normalde dik durmuyo canım benim ön taraf ama fönlüyken kötü duruyo:26:
Bir de aralarda beyazlar var, onlar daha kötüü uzasınlar istiyorum hemennn:84:

saçlarınızın önlerini ne kadar sıklıkkta kestiriyorsunuz. ben lisedeyken çok sık kestirirdim saçlarımın önlerini. bir süre sonra kuaförün de dikkatini çekmiş olmalıyım ki beni uyardı. çok sık kestiriyorsun böyle yapma biraz uzamasını bekle biraz şekli şemalı adam gibi bozulsun da öyle gel bak yoksa saçların küsücek ve uzama göremiceksin ve tiftik tiftik olacak ona göre demişti. o günden sonra önlerimi belirli bir aralıklarla kestirmeye gittim.

bende we annemde de aynısı war. o önler hep kısa bi türlü uzamaz.. bir de benim önde aksim war, dediğin gibi fön çektirince tam pegasus oluyorum :9: ama şikayetçi değilim, yatışınca düzeliyor.. sorun olarak görme onları artıkk :34:

Aynı sorun bende de var ama çözümü yok. :14:

Maleseffff :44:

saçlarınızın önlerini ne kadar sıklıkkta kestiriyorsunuz. ben lisedeyken çok sık kestirirdim saçlarımın önlerini. bir süre sonra kuaförün de dikkatini çekmiş olmalıyım ki beni uyardı. çok sık kestiriyorsun böyle yapma biraz uzamasını bekle biraz şekli şemalı adam gibi bozulsun da öyle gel bak yoksa saçların küsücek ve uzama göremiceksin ve tiftik tiftik olacak ona göre demişti. o günden sonra önlerimi belirli bir aralıklarla kestirmeye gittim.

Saçlarımı çok sık kestirmem, özellikle de önlerini çok çok nadir, anca kırıklarını aldırırım. Zaten uzamıyo ki kestireyim:1:

bende we annemde de aynısı war. o önler hep kısa bi türlü uzamaz.. bir de benim önde aksim war, dediğin gibi fön çektirince tam pegasus oluyorum :9: ama şikayetçi değilim, yatışınca düzeliyor.. sorun olarak görme onları artıkk :34:

:1::111: Benim annemin de aynı malesef canım. Sanırım çözümü yokmuş, onları da öyle kabul etcez artık:37:

Benim çocuğum da böyle olur artıkın:27:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

kızlar bende de aynı sorun var o saçlar dökülenlerin yerine çıkan saçlar ben elidorun 7/24 ünü kullanıyordum bir ara çok iyi geliyordu onları yapıştırıyordu ama öyle saç yapış yapış yağlı durmuyordu bence alıp deneyin üstelik jöle gibi saça zarar da vermiyor parlak hoş bir görüntü veriyor

benim önde bi tutamcık var, diğer bütün saçlar ne tarafa yatıyosa bu tutam diğer tarafa yatıyor.. ben de bunları cımbızla yolma yöntemini buldum kendimce ve çok rahat ettim..

kızlar bende de aynı sorun var o saçlar dökülenlerin yerine çıkan saçlar ben elidorun 7/24 ünü kullanıyordum bir ara çok iyi geliyordu onları yapıştırıyordu ama öyle saç yapış yapış yağlı durmuyordu bence alıp deneyin üstelik jöle gibi saça zarar da vermiyor parlak hoş bir görüntü veriyor

Ben de Pantene şekillendirici kullanıyorum. Tam çözüm olmasa da iyi geliyor. Saçlarımı daha çok açık bırakıyorum zaten o yüzden fazla belli olmuyor ama bağlıyken ufak saçları tel tokayla tutturmazsam olmuyor:44:

benim önde bi tutamcık var, diğer bütün saçlar ne tarafa yatıyosa bu tutam diğer tarafa yatıyor.. ben de bunları cımbızla yolma yöntemini buldum kendimce ve çok rahat ettim..

Ben de yeni çıkan minnacık beyazları yoldum cımbızla ama yeniden çıktılar ve daha kötü oldular:26:

Ben de yeni çıkan minnacık beyazları yoldum cımbızla ama yeniden çıktılar ve daha kötü oldular:26:[/QUOTE]

canım beyazları sakın koparma, çifter çifter çıkar valla o uyuzlar :))) benimkiler beyaz değil, alnımın tam ortasında diğer saçlardan daha aşağıda yani cidden kötü duran bişey, cımbızla aldıktan sonra da küstüler çok az çıkıyolar, ben de onlara küsüm zaten.. :27:

bende de ablamda da var aynı sorun ablamın saçları çok gür ve kalın telli olmasına rağmen öndeki saçları uzuyo sonra tekrar dökülüyo böyle diken diken oluyo sonra, ben alıştım saçımı hep kahkül perçem kullandığımdan sorun olmuyo ama ablam saçını geriye doğru tpladığında kısa saçlar çok kötü duruyo

Ben de Pantene şekillendirici kullanıyorum. Tam çözüm olmasa da iyi geliyor. Saçlarımı daha çok açık bırakıyorum zaten o yüzden fazla belli olmuyor ama bağlıyken ufak saçları tel tokayla tutturmazsam olmuyor:44:

Ben de yeni çıkan minnacık beyazları yoldum cımbızla ama yeniden çıktılar ve daha kötü oldular:26:

şekillendiriciyi saçını biraz ıslatıp sürersen daha iyi sonuç alırsın

Aynı sorun bende de var cancağızlarım...:2: ben genetik olduğu kanısına vardım çünkü anne tarafımda çoğu kişide var. Yapacak bişey yok malesef...
Nomalde saçımı ortasının biraz solunda yandan ayıorırdım ve tam ayrılma çizgisinde anlıma doğru küçük küçük saçlarım var ve 12 yaşımdan beri aynı boydalar lanet olsalılar hatta 1. sınıf fotografımda bile bariz belliler o biçim yani... bende onları kamufule etmek için saç çıkan taraftan değil de sağ taraftan ayrıyıyorum saç kesimimde önlerden katlı olduğu için uzun perçem gibi duruyo hoş oluyo yanii.. hem bu sayede kısa saçlarıda kapatmış oluyorum :1::1:

Back