Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımın Hakkında Fikir Verin

niramm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
67
0
86
Bolu
Arkadaşlar benim saçlarım yıllardır Kızıl Büyü idi. Coleston kızıl büyü kullanıyordum. uzun bir süredir de kızıldan dönme için uğraşıyorum. Aşama aşama renk değiştirmeye çalışıyorum.Son iki defadır küllü kumral boyadım. Küllü kumral ile açık kahve kullandım. Şimdi saçımın bir kısmı açıldı uçlarında kızıl var. Ben kumral tonlarına ve ya sıcak çikolata gibi bir renge boyamak istiyorum. Sizce tutar mı?Yani açtırmadan ve kuaföre gitmeden evde renk değiştirsem tutar mı? Uçları bayağı koyu sayılır. Açmak zorunda kalırsam ne öneriyorsunuz. Nasıl açmamı önerirsiniz. Kuaföre gittim. Saçımın rengine bile doğru düzgün bakmadan istediğin rengi açmadan yaparım dedi kestirip attı. Pek güvenemedim açıkçası. bana ne olur bi akıl verin. ne renk yapabilirm

Arkadaşlar benim saçlarım yıllardır Kızıl Büyü idi. Coleston kızıl büyü kullanıyordum. uzun bir süredir de kızıldan dönme için uğraşıyorum. Aşama aşama renk değiştirmeye çalışıyorum.Son iki defadır küllü kumral boyadım. Küllü kumral ile açık kahve kullandım. Şimdi saçımın bir kısmı açıldı uçlarında kızıl var. Ben kumral tonlarına ve ya sıcak çikolata gibi bir renge boyamak istiyorum. Sizce tutar mı?Yani açtırmadan ve kuaföre gitmeden evde renk değiştirsem tutar mı? Uçları bayağı koyu sayılır. Açmak zorunda kalırsam ne öneriyorsunuz. Nasıl açmamı önerirsiniz. Kuaföre gittim. Saçımın rengine bile doğru düzgün bakmadan istediğin rengi açmadan yaparım dedi kestirip attı. Pek güvenemedim açıkçası. bana ne olur bi akıl verin. ne renk yapabilirm

Merhaba niram, öncelikle benımde saç rengim daha önce kızıldı ve ben kendı kendıme yavas ca saclarımı sarıya döndürdüm saçlarının rengini istediğin renge mutlaka dondurur kuaför ama diplerini ucları yıne kızıl tonlarında kalır.Malesef kızıl saça acma ıslemı olmadan hiç bi renk tutmaz.Bunun için saç rengini açman gerekıyor aynı seyı bende yasadım malesef kuaför saçlarımı alacalı bulacalı saçma sapan bı renk yaptı.Sonrasında ben güvenip saçlarımı hiç bir kuaföre açtırmadım yavas yavas kendım actım. Ekstra açık saç boyaları var bence onu bı arastır.Ben orael le actım saclarımı ama uçları zedelendi.Kısacası dipleri istediğin rengi tutsada uçları asla aynı renk olmaz:50:

Merhaba niram, öncelikle benımde saç rengim daha önce kızıldı ve ben kendı kendıme yavas ca saclarımı sarıya döndürdüm saçlarının rengini istediğin renge mutlaka dondurur kuaför ama diplerini ucları yıne kızıl tonlarında kalır.Malesef kızıl saça acma ıslemı olmadan hiç bi renk tutmaz.Bunun için saç rengini açman gerekıyor aynı seyı bende yasadım malesef kuaför saçlarımı alacalı bulacalı saçma sapan bı renk yaptı.Sonrasında ben güvenip saçlarımı hiç bir kuaföre açtırmadım yavas yavas kendım actım. Ekstra açık saç boyaları var bence onu bı arastır.Ben orael le actım saclarımı ama uçları zedelendi.Kısacası dipleri istediğin rengi tutsada uçları asla aynı renk olmaz:50:

evet sana katılıyorum. bence bikaç kuaföre daha göster, hangisi güven veriyosa ona yaptırmalısın. kendi basına daha kötü olucak emin ol. kızıldan kendi başıma sarıya geçen birisi olarak söylüyorum.

benimde derdim saçımdaki kızıılık ve turunculuktan kurtulmak :(
kuaförler de beceremediler evde bir çözümü olmalı küllü renge dönmenin.

benimde derdim saçımdaki kızıılık ve turunculuktan kurtulmak :(
kuaförler de beceremediler evde bir çözümü olmalı küllü renge dönmenin.

Neva color 11.10 bu konuda büyük ihtimalle yardımcı olucaktır size hem ekstra açıcı özelliği var hem küllü bi renk bı sacınızın ucuna deneyın derım ben eğer istediğiniz gibi olursa komple boyarsınız.Ama yaklasık 40 dakıka beklemenız gerekıyor.Hemen yıkamayın. iyi şanslar :)

Arkadaşlar benim saçımın dipleri zaten çok uzadığı ve beyazları çıktığı için diplerimde sıkıntı yok. Zaten iki defada küllü tonlara boyadığım için renk bayağı değişti. Sadece uçlarında kızıllık var. Ama kestiremeyeceğim kadar çok. mecburen açılması gereyok. Ama kuaförlere hem güvenemiyorurm hem de çok fazla para istiyorlar. Ben kumral tonlarına döndürmek istiyorum yani sarıya sarı tonlarına döndürmek istemiyorum.
Nevacolar 11.10 kullanmak mantıklı geldi. İşe yarayabilir. En azından önce onu kullanıp sonra kuaföregidebilirim. Tek istediğim kumrala dönebilmek. kuaföre gideceksem de verdiğim paraya değsin istiyorum

Son düzenleme:
11.10 büyük ihtimalle sonuc verecektir. Umarım istediğin gibi olur actırıcagın zaman bari yüksek vol girdirme saçlarına mahvetmesinler :(

Ben kuaaföre gitmeden önce sizin dediğiniz rengi bi deneyeyim. En azından tam istediğim renge dönüşmese de birazişimi kolaylaştırır.

Tek korkum turuncu sarı karışımı bir renk olmaması

Back