• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saclarımın dıplerı turuncu ucları platın sarısı

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
kızlar ne olur yardım edın saclarımı bakıra boyayacaktım vazgectım yıne sarıydı ya dıp boya yapmak ıstedım. kuoföre ıgttım sımdı dıplerı turuncu oldu ucları platın sarı aglamak ıstıyorum. kuofor bugun gel cıla atayım dedı sızce ne yapayım koyu sarıyamı boyayayım kendım yoksa kuoforemı gıdeyım. baska fıkrı olan varmı ? cıldırmak uzereyım. yoksa bakır vursam olurmu hemen bakır sac yansımasız. koyu bır renge hıc donmek ıstemıyorum ya tamamen sarı olcak turunculuk ıstemıyorum yada bakır rengı ıstıyorum.

kızlar ne olur yardım edın saclarımı bakıra boyayacaktım vazgectım yıne sarıydı ya dıp boya yapmak ıstedım. kuoföre ıgttım sımdı dıplerı turuncu oldu ucları platın sarı aglamak ıstıyorum. kuofor bugun gel cıla atayım dedı sızce ne yapayım koyu sarıyamı boyayayım kendım yoksa kuoforemı gıdeyım. baska fıkrı olan varmı ? cıldırmak uzereyım. yoksa bakır vursam olurmu hemen bakır sac yansımasız. koyu bır renge hıc donmek ıstemıyorum ya tamamen sarı olcak turunculuk ıstemıyorum yada bakır rengı ıstıyorum.

Bakır güzel durur canım bi resim atarsan ona göre de bi yorum yapabilirim. Yüzüne gitmesi gerek çünkü bakır herkese gitmez.

canım valla dayanamadım gittim kuaföre :))) 9,0 sac boyasını vurduk benım sacım platın gıbıydı . suan röfleli gibi oldu sanki değişik ne koyu ne acık bir sarı. diplerindeki turunculuk gitti hafif karamel de deil kahve gibide değil değişik duruyor ama uyumlu oldu eski halinden daha iyi diyebilirim.

Back