• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımın dibi ve ucu farklı renk oldu...

Spiceee

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
14
1
286
Bursa
Merhabalar bayanlar ,
benim doğal saç rengim koyu kahve ama bundan 8-9 ay önce koyu kestaneye boyamıştım.
8 ayda boya aktı normal saç rengime döndüm ve saçlarımı çikolata kahveye boyadım.
Ama saçlarımın dibi istediğim rengi tuttu uçları tutmadı sadece güneşte çok az çikolata yansıması oluyor.
Tekrar koyu kahveye boyamak da istemiorm çikolata kahve istiorum. Ne yapmalıyım ?
Dibini boyamadan uçları tekrar çikolata kahve yapsam olur mu sizce ? :43:

aynı sorunu bende yaşadım bir önceki boyamda. kuaförüm önce uçlarını biraz açıp kırıklarını aldı ve üstüne heryerini çikolata kahveye boyadı. bu yöntem işe yaradı şuan heryeri aynı renk. başka bi yöntemi yok bu işin diye biliyorum yoksa saçında bir sürü ton oluyor..

aynı sorunu bende yaşadım bir önceki boyamda. kuaförüm önce uçlarını biraz açıp kırıklarını aldı ve üstüne heryerini çikolata kahveye boyadı. bu yöntem işe yaradı şuan heryeri aynı renk. başka bi yöntemi yok bu işin diye biliyorum yoksa saçında bir sürü ton oluyor..
Yani diplere hiç dokunmadı sadece uçları açtı öyle mi ? Bi de ne kadar süre bekledi açılması için hafif açılması yetiyor mu ?
Saçlarımın uçları kırık çok yıpranırsa diye korkuyorum da açtırmadan ama başka çaresi yok gibi..
Cevabınız için çok teşekkür ederim :)

Benzer bi olay başına gelen ve başka bi fikri olan var mı acaba?..
Hala bişey yapmadım saçlarıma..

banada oldu aynı olay koyu kahveye boyayınca malesefkı siyah gi bi oluyor uçlarını açıp ustune boya vurman lazım canım

Back