• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımın dibi platin sarısı diğer kısımlar turuncu oldu yardım ediiiinnnn:(((

Pinkharleyquinn

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
1.647
5.518
358
33
Baslikta da belirttigim gibi palette acici uyguladim saclarima ve dip kisimlar platine kadar acildi diger kisimlar acik turuncu oldu uzerine 12.0 koleston acik dogal sariyla boyadim ama sonuc felaket ne acik ne toplu kullanilacak gibi degil saclarim simdi saclarimin rengini koyulastirmadan nasi bir denge elde edebilirim sac rengimde ne olur yardim edin :cry:

Aynı şey başıma geldii. 8.1 boya ile kapattım. %6'lık oksidanla karıştırdım.
Önce biraz koyulaşıyor ama başka çaresi yok. Sonra tekrar düzgün bir sarıya doğru açılıyor renk kendiliğinden :)

Aynı şey başıma geldii. 8.1 boya ile kapattım. %6'lık oksidanla karıştırdım.
Önce biraz koyulaşıyor ama başka çaresi yok. Sonra tekrar düzgün bir sarıya doğru açılıyor renk kendiliğinden :)
Cevap verdigin icin saol tatlim peki bu 8.1 boyayi kullanirken diplerden mi yoksa turuncu kisimlardan mi baslamaliyim

Peki önceki sac rengin neydi tatlım?
Aslinda bircok islemden gecti sacim daha onceleri acmistim ve tarcin bakir kullaniyodum sıkıldım mavi siyaha boyadim ama sadece bikez sonrasinda 2-3 ay hicbisey yapmadan bekledim rengi baya akmisti üstüne 3 kez c vitaminiyle boyayi akittim ki siyah sactan eser yoktu acik kahverengi gibi ama bakirlikta vardi uzerine palette acici ve koleston 12.0 uyguladim dipler platin diger kisimlar turuncu igrenc bisey oldu :skandal:

Cevap verdigin icin saol tatlim peki bu 8.1 boyayi kullanirken diplerden mi yoksa turuncu kisimlardan mi baslamaliyim
Ben turuncu kısımlardan başladım canım.
Ama uyarayım, çıkan renk ilk olarak hafif yeşilimsi mat kumral olacak. Bunu göze alırsan yani. Sonra aktıkça çok hoş doğal olmuştu. Rengi değiştirmek bile istememiştim

Baslikta da belirttigim gibi palette acici uyguladim saclarima ve dip kisimlar platine kadar acildi diger kisimlar acik turuncu oldu uzerine 12.0 koleston acik dogal sariyla boyadim ama sonuc felaket ne acik ne toplu kullanilacak gibi degil saclarim simdi saclarimin rengini koyulastirmadan nasi bir denge elde edebilirim sac rengimde ne olur yardim edin :cry:
Acicidan sonra dogal sari kullanmissin ya canim o turunculastirmis. Küllü olan renkleri tercih etmelisin hatta eger dogal sacin koyu renk ise 2 kere bile boya surebilirsin turunculugu iyice yok etmen icin

Back