- 22 Aralık 2021
- 1.735
- 2.330
-
- Konu Sahibi Damdakiperi
Benım saclarım aynen öyleydi haftada üç kere yıkıyodum sonra haftada bire düşürdüm düzeldi ama kaç yıl sınır krızı geçırdıkten sonraSelam hanımlar
Maalesef saçlarım çok yağlı. Yıkandıktan sonra 2. güne kalmıyor bile. İnce telli olduğu için de yağlı olduğu çok belli oluyor. O kadar yoruldum ve sıkıldım ki bu durumdan. Benim gibi sıkıntı yaşayıp çözüm bulabilen var mı acaba
Sık yıkadığınız için yağlanıyor, yıkamayın.Selam hanımlar
Maalesef saçlarım çok yağlı. Yıkandıktan sonra 2. güne kalmıyor bile. İnce telli olduğu için de yağlı olduğu çok belli oluyor. O kadar yoruldum ve sıkıldım ki bu durumdan. Benim gibi sıkıntı yaşayıp çözüm bulabilen var mı acaba
Ama işte onun için de çok uzun süre sabretmek gerekir, yıkamadan dışarı çıkamam, korkunç görünüyor vıcık vıcık. İzinde olduğum bir dönem yaklaşık 1 ay kadar haftada 1 yıkadım ama 1 ay yeterli gelmedi tabiiBenım saclarım aynen öyleydi haftada üç kere yıkıyodum sonra haftada bire düşürdüm düzeldi ama kaç yıl sınır krızı geçırdıkten sonra
Onu da denedim bir süre ama uzun süre duramıyorum öyle, çok kötü görünüyor mecburen yıkamak zorunda kalıyorum.. İzinde olduğum 1 dönem -1 ay kadar- çok az yıkadım ama 1 ay yeterli gelmedi tabiiSık yıkadığınız için yağlanıyor, yıkamayın.
Bandana takın, bere takın, kuru şampuanla idare edin. Çözüm çok.Ama işte onun için de çok uzun süre sabretmek gerekir, yıkamadan dışarı çıkamam, korkunç görünüyor vıcık vıcık. İzinde olduğum bir dönem yaklaşık 1 ay kadar haftada 1 yıkadım ama 1 ay yeterli gelmedi tabii
Bıde pahalı şampuanlar hiç fayda etmiyo ha İran şampuanı bul onlarla yıka. Bendede aynen oyleydı yıkadıgım gün aslan gibi duruyodu saclarım ertesı gün yapışmış sankı bı aydır su degmemışAma işte onun için de çok uzun süre sabretmek gerekir, yıkamadan dışarı çıkamam, korkunç görünüyor vıcık vıcık. İzinde olduğum bir dönem yaklaşık 1 ay kadar haftada 1 yıkadım ama 1 ay yeterli gelmedi tabii
Market şampuanlarında bulaşık ve çamaşır deterjanlarıyla aynı temizleyiciler var. Para vermeyin prille yıkayın daha iyiBıde pahalı şampuanlar hiç fayda etmiyo ha İran şampuanı bul onlarla yıka. Bendede aynen oyleydı yıkadıgım gün aslan gibi duruyodu saclarım ertesı gün yapışmış sankı bı aydır su degmemış
Kuru sampuan çözüm olabilir belki. TeşekkürlerBandana takın, bere takın, kuru şampuanla idare edin. Çözüm çok.
Benim saçlarım hiç yağlanmaz, fön çektireyim bir ay yıkamasam bozulmaz muhtemelen. Niye? Çünkü sadece haftada bir kez sadece bir kere şampuanlıyorum. Öyle bir haftadır yıkamadım deyip saçı beş kez çitilemiyorum. Diğer günler ya hiç yıkamıyorum ya da sadece su veya saç kremiyle yıkıyorum. Şampuan=sağlıksız saç.
Bunu da deneyeyim, teşekkürlerYağlı yerlerine bebek pudrasi dökün yağını alir
Haftada 2 kezdir normal olan.Onu da denedim bir süre ama uzun süre duramıyorum öyle, çok kötü görünüyor mecburen yıkamak zorunda kalıyorum.. İzinde olduğum 1 dönem -1 ay kadar- çok az yıkadım ama 1 ay yeterli gelmedi tabii
Sık yıkamak yağlanmasına sebep olur yıkarken de kafa derinizi kaşıyarak yıkamayın tuzsuz şampuanlar saçı çok kurutuyo belki çare olurSelam hanımlar