Saçlarımın çok yağlı olması 😔

Damdakiperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
1.735
2.330
Selam hanımlar
Maalesef saçlarım çok yağlı. Yıkandıktan sonra 2. güne kalmıyor bile. İnce telli olduğu için de yağlı olduğu çok belli oluyor. O kadar yoruldum ve sıkıldım ki bu durumdan. Benim gibi sıkıntı yaşayıp çözüm bulabilen var mı acaba

Saclari az yıkamak lazım. 2 gune 1 degil haftada 1 yikamalisiniz.
Annemde sac yagiyla cok mucadele etti, ona kotu şampuanlar iyi geliyor bir de tuzsuz sampuanlar.

Benım saclarım aynen öyleydi haftada üç kere yıkıyodum sonra haftada bire düşürdüm düzeldi ama kaç yıl sınır krızı geçırdıkten sonra

Sık yıkadığınız için yağlanıyor, yıkamayın.

Benım saclarım aynen öyleydi haftada üç kere yıkıyodum sonra haftada bire düşürdüm düzeldi ama kaç yıl sınır krızı geçırdıkten sonra
Ama işte onun için de çok uzun süre sabretmek gerekir, yıkamadan dışarı çıkamam, korkunç görünüyor vıcık vıcık. İzinde olduğum bir dönem yaklaşık 1 ay kadar haftada 1 yıkadım ama 1 ay yeterli gelmedi tabii

Bandana takın, bere takın, kuru şampuanla idare edin. Çözüm çok.

Benim saçlarım hiç yağlanmaz, fön çektireyim bir ay yıkamasam bozulmaz muhtemelen. Niye? Çünkü sadece haftada bir kez sadece bir kere şampuanlıyorum. Öyle bir haftadır yıkamadım deyip saçı beş kez çitilemiyorum. Diğer günler ya hiç yıkamıyorum ya da sadece su veya saç kremiyle yıkıyorum. Şampuan=sağlıksız saç.

Bıde pahalı şampuanlar hiç fayda etmiyo ha İran şampuanı bul onlarla yıka. Bendede aynen oyleydı yıkadıgım gün aslan gibi duruyodu saclarım ertesı gün yapışmış sankı bı aydır su degmemış

Yağlı saçlar için denediğim iki şey var,biri evde aloe vera yetiştirip saçlarıma onun özsuyuyla bakım yapmak. Diğeri de Pamukkaledeki beyaz kireçten senede bir defa saçıma sürmek. Diğer hiçbir şampuan,hiçbir kuaför veya bakım ürünü bende işe yaramadı. Siz de deneyin belki sizde de işe yarar

Market şampuanlarında bulaşık ve çamaşır deterjanlarıyla aynı temizleyiciler var. Para vermeyin prille yıkayın daha iyi

Kuru sampuan çözüm olabilir belki. Teşekkürler

Saçınız boyalı değilse bana kuaför perma yaptırmamı önermişti. Sevmediğim için yaptırmamıştım. Bir kuaföre sorun isterseniz. Şimdi olsa çok istiyorum perma yaptırmak ama saçımda çok açıcı var diye yapmıyorlar.

Lütfen rica ediyorum her konunuzu bdvye açmaktan vazgeçin artık, ben kategori dışı konu cezası vermeye üzülüyorum siz banlanmaya üzülmüyorsanız demek ki sadece konularınızı taşıyıp banlamak yetmiyor yorumlara da kapatmak gerekiyor.

Duz beyaz sabun kullanin, kurutur diyorlar.
Bir de mesela 1 gun 1 gun artirarak yikamaya calisin. 1 gun yikayin 1 gun yikamayin. 1 gun yikayin 2 gun yikamayin.
Mesela 1 gun topuz yapin. Zaten sprey falan sikiliyor, yagli gibi duruyor

Sık yıkamak yağlanmasına sebep olur yıkarken de kafa derinizi kaşıyarak yıkamayın tuzsuz şampuanlar saçı çok kurutuyo belki çare olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…