Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımın 6 aylık geçmişi :) koyu kestaneden sarıya (resimli)

teşekkür ederim

benim saçlarımda maşallah diyeyim bi azalma yok. ki ben her rengi kullandım

ben de bakım konusunda hassasım. sürekli uyguladığım şeyler var :)

pardon cahilliğime verin bu saçın dibi de sarı olsa daha ii olur de mi
bende doğumdan sonra röfle yaptırdım ama beğenmiyorum şu yeni çıkan köpük hazır boyalardan alıp boyasam komple alttan da röfleler gözükse nasıl olur acaba

çok ıyıymışş valla tebrıkler:) final renk super olmus bnde bu aralar byle bı sarı ıstıyorum benım saç da karamelmsı bı renk var şuan akmış drumda ben ılk aşamada sarı olsun ıstıyorum:) mumkun mu ki yaa

fikrin için teşekkür ederim canım :) estağfurullah ne cahilliği.. ben kendi rengime elletmeme taraftarıydım. o yüzden krepeli yaptım

aktıkça röflelerin gölgeli kalabilir, güzel durabilir.

teşekkür ederim ilk aşamada sarı olmaz, açılır turuncu olur.

bir kaç seferde döndürebilirsin ama

canım şu ilk krepe balyajında sarı yoğunluğu azaltılmış demişsin
benim istediğim tonda bu aslında ne yaptın ööle durması için ben daha önce yaptırdım ama
civciv sarısı gibiydi pek beğenmiyodum şimdi yine yaptırıcam ama tonunu düzgün yaptırmalıyım bu sefer saçım yıpranmaya çok müsait çünkü

harika olmuş, güle güle kullan, nazar değmesin.
benimde saçlarım koyu kahve resmen siyah gibi,
çok sıkıldım artık böyle istiyorum ama nasıl yapıcam, iyi bir kuaföre mi emanet etsem kendimi,
sizin saçınızın yapısı nasıl( kuru,yağlı,elektriklenen...)
ten renginiz nasıl ve hangi markaları kullandınız

kusura bakma:) anca gördüm. açıcının içine şampuan sıkıp uyguladım canım. kendi rengimin üstüne.

benim şahsi fikrim kendini güvendiğin bir kuaföre emanet etmen yönünde:)
ben de sarıdan sıkıldım şimdi bambaşka saçlarım:) kuru yada yağlı değil. hiç elektriklenmiyor ve ince telli saçlarım.
aslında hiç dayanmayacak bir tipi vardı ama maşallah bir sıkıntı yaşamadım.

saçların gerçekten çok çok hoş olmuş, sanırım uçlara doğru dahada açılıyor rengi yada bana öyle geldi.. ben çok beğendim güle güle kullan
benimde doğal saç rengim kahverengi koyuda sayılmaz açıkta öyle arada bişey, sarıya boyamak istiyorum bende ama şöyle bi sorun varki kaşlarım koyu renk benim, aslında memnunum renginden kaşlarımın ama emin olamıyorum koyu kaş sarı saç kıro mu durur diye.. hep koyu kaşlı sarı saçlı fotomodelleri inceliyorum hoş mu durmuş nasıl durmuş diye, alıştım sanırım artık gözüme güzel gelmeye başladı bide saç boyamaktan hiiç anlamıyorum saçımı yıpratmadan nasıl sarı olur hiç bilmiyorum :26:

saçının en son hali çok hoş olmuş.
Uç kısmını tek seferde yapmak için tam olarak hangi malzemeleri kullanmak gerek diye sorsam?
Birde nerden alıyorsun bu toz açıcıları ve malzemeleri?

bişey söyliyim mii:26: bence en güzel halin 2.fotodaki halin.hem doğal görünüyo hem de sana sarı ve koyudan daha çok yakışmış

Canm bnm sacm senin ilk acici yaptigin halin gbi ama yipranmis saclarmi kestrip senn yaptgn sekilde yapmak istiyorm ama merk ettgm sey bu saclari nasil koruycaz yani istedgmz renk tutunca da iki ayda bir acmaya devm mi edicez yoksa dipleri mi acicaz ??acmaya devm edersek kopar diye dusunuyorm diplere de ayni homojenlikte dagitamayz sanirim nasl olcak bilemedm ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…