Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımın 6 aylık geçmişi :) koyu kestaneden sarıya (resimli)

PrincessOfwales

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
537
6
68
Karaman
Merhaba bayanlar :)

saçımı 6 ayda oriel bağımlısı yaptım :)

beğenecek misiniz

ilk kestirdiğim hali, (koyu kestane boyalı)

kusturmalarım sonucu 2. aşama

ve uçlara ilk krepe balyaj (sarı yoğunluğu baya azaltılmış hali tabi, alışamadım çok sarı oldu, azıcık koyulaştırdım hemen)

uçlara krepe balyajda 2. aşama, 2. balyaj (kusura bakmayın kızlar yatıyorum :))

kızıllıklardan çok rahatsızdım burada. malum altında kestane var.

3. ve son aşama son krepe balyaj :) mutluyum sonuçtan.

gün ışığında

evde

canlarım farketmişsinizdir, dip rengime dokunmamaya, uzatmaya çalışıyorum.

ona yakışan sarıyı bulmak çok zor oldu benim için.

defalarca kuaförde düzelttirdim, değiştirdim, açtım, kapattım rengi..

ama maşallah hiç yıpranmadı.

teşekkürler

Eklentiler

• $n8psvu.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 752
  • $6rehj (1).jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 810
  • $IMG-20120916-00096.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 2.155
  • $3.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 1.479
  • $IMG-20121003-00128.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 579
  • $IMG-20121003-00114.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 631
  • $IMG-20121006-00171.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 702
Son düzenleme:
çok güzel ya bayıldım. ben de böyle istiyorum. bende de gölgeler var açıcıyla yaptılar. evde kendim yapabilir miyim böyle canım var mı fikrin?

canım saçlarının son haline bayıldım nolur neler yaptığını yazarmısın tamda saçının en son halindeki gibi sarı istiyorum saçlarımı sanada çok yakışmış güle güle kullan nolur banada yardım et

saçlarımı dipten 4 parmak çok yoğun krepeleyip geri kalanını açıcıladım ve paketledim. ama tek seferde malesef güzel sarı elde edilemiyo :)

ben 3 aşamada yaptım canım.

süper olmuş bayıldım cnm yıpranmaması için bir şey yaptın mı acaba harika olmuş güle güle kullan

saçlarımı boyadan kurtarmaya çalışırken açıcımı çoğaltmak, aynı zamanda da etkisini düşürmek için saç kremi kullanmıştım içine.

faydası oldu mu bilmiyorum :)

faydası olup olmadıgını anlayamadıgına gore su sonuca varabılırmıyız :26: acma da yıne normal etkısını gosterdı acıcı o yuzden anlayamadın ????

ya bu son fotoğraftaki sarı süpermiş.peki bu işlemleri yaparken hangi marka boya kullandığımızı ve ne kadar süre ara ile boyadığınızı öğrenebilirmiyim?:44:

ya bu son fotoğraftaki sarı süpermiş.peki bu işlemleri yaparken hangi marka boya kullandığımızı ve ne kadar süre ara ile boyadığınızı öğrenebilirmiyim?:44:

ilk işlem için loreal efassor boya siliciyi kullandım. 1 paket efassor %30 oksidan. 30 dakika beklettim. renk attı.

sonradan loreal platifiz toz açıcıyla balyajlara başladım. (ilk uygulamamda açıcımın içine 2 ceviz büyüklüğünde saç kremi sıktım.) 3 kere belli aralıklarla uyguladım. ilk uygulamada 15 dakika beklettim açıcıyı.

ikinci uygulamamda da 15, son olarak 17 dakika beklettim :)

tabi krepeliydi saçım ve her zaman her tutamı boyamadım. o yüzden fildişi ve koyu sarı aynı saçın içinde

Son düzenleme:

ne kadar çok işlem görmüş saçın ama parıll parılll ne hoş

tatlım süper olmuş bayıldım güle güle kullan,bende yardım istiyorum kötü durumdayım

canım çok güzel saçların var. benim saçlarım da sarı. görünüşte benim saçlarım da yıpranmıyor ama sarıya boyaya boyaya zamanla azalıyor saçlar. benim öyle oldu. şimdi küt kestirdim yağlarla falan tekrar güçlendirmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…