Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı yakmadan açmak için ne önerirsiniz?

saba888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
91
1
26
İzmir
arkadaşlar ya ben saçlarımı 1 kere koyu kahveye boyadım snra açamadım marketten renk açıcı aldım oda açmadı kuaförde yanar açamam dyo bana bıtkısel bısey önerin lütfen ne yapıp aça bilirim saçlarmın rengını şu an kahve sarıya bıle boyadım çıkmadı renk

Konu içeriği nedeniyle "Saç Rengi ve Saç Boyama" başlığına taşındı.
Lütfen konuları ilgili başlıklar altında açmaya özen gösterelim

Şu c vitamini ile saç rengini açma yöntemini deneyebilirsiniz forumda aratırsanız gerekli bilgiyi bulursunuz... :)

Palette'in yoğun açıcısı ile yakmadan hızlı bir şekilde açarsın ama çok yıpratıyor saçı yine de.

bende 4 ay önce koyu kahveye boyamıştım saçımı. her yıkamada önce bildigimiz beyaz sabunla açını yıka sonra şampuan kullan açıldıgını farkedeceksin sonra tekrr yogunaçıcı kullan.

Danışmak istedim Ben papatya kaynatıp saçımın rengini açmaya çalışcam . Sizce yararı oLur mu .? şuan saçım siyah ama Biraz aktı . Sizce nasıl uygulamalıyım saçıma ?

Danışmak istedim Ben papatya kaynatıp saçımın rengini açmaya çalışcam . Sizce yararı oLur mu .? şuan saçım siyah ama Biraz aktı . Sizce nasıl uygulamalıyım saçıma ?

papatya suyu doğal saçın rengini açıyor boyalı saçın boyasını akıtmıyor yada açmıyorkı

şu saçları açıcak bişi bulana ödül vermeleri lazım..2 ay beyaz sabunla yıkadım nafile bi yere kadar akıyor ancak..

ben papatya kullandım arkadaslar içine ceviz yapragı ıle kaynattım saçm açıldıııııııııııııııııııı ve kumral gbı oldu :) oh ya kurtuldum kahvaden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…