Arkadaşlar önceki konuyla konu başlığı alakasız olduğu için yeni konu açıyorum şuan güncel halini atıcam saçımın önceki tarihlerle burdan devam edicem bundan sonra :) bayadır bakım yapamıyorum bakım dediğim de dax zaten. Sınavlar falan yoğunum bu aalar ama kullandığım ürünler dermokilin kil+keratin şampuan ve kremi banyoda çıkınca da hindistan cevizi yağı,dermokil bakım kürü,urban biotin ve keratin. Üç günde bir duş alıyorum her banyodan sonra mutlaka biotin ile masaj yapıyorum diğer üçünü ise her banyoda farklı biri olacak şekilde biotinle kombinasyonluyorum.
Şubatta küt kestirmiştim saçımı
Sonra başladım serüvene dax ve elseve mucizevi yağı ile tabi b12 değerlerim de düşük çıkınca iğne takviyelerinin baya faydasını gördüm saçım ve tırnaklarım açısından. Kızıl bakırdan kendi rengime yakın bir renge boyadım birdaha da ellemedim rengine. En son halini atıyorum
4Haziran-28Haziran-17 Temmuz
Hedef belde saçlar :)
17 Temmuz-18 Ağustos :)
1 Ağustos-1 Eylül
Biraz kestirdim kızlar uçlarından ekimin ortasında. Yeni foto ekliyorum
8 Kasım-1 Ocak
15 ocak-25 şubat
28 Mart kendi hali
28 Nisan kendi hali
28 Mart-11 Mayıs
Arada 4-5cm kesim oldu
24 Eylül
23 Ekim
10 Şubat
5-10 cm kadar kestirdim ve sombre yaptırdım artık uğraşmıyorum saçımla hiç yani özel bir bakım uygulamıyorum düzleştirince tam belime geliyor ama uzatmaya devam maşaladığım zaman da uzun dursun istiyorum :)
8 Ekim 2019
Şubatta küt kestirmiştim saçımı
Sonra başladım serüvene dax ve elseve mucizevi yağı ile tabi b12 değerlerim de düşük çıkınca iğne takviyelerinin baya faydasını gördüm saçım ve tırnaklarım açısından. Kızıl bakırdan kendi rengime yakın bir renge boyadım birdaha da ellemedim rengine. En son halini atıyorum
4Haziran-28Haziran-17 Temmuz
Hedef belde saçlar :)
17 Temmuz-18 Ağustos :)
1 Ağustos-1 Eylül
Biraz kestirdim kızlar uçlarından ekimin ortasında. Yeni foto ekliyorum
8 Kasım-1 Ocak
15 ocak-25 şubat
28 Mart kendi hali
28 Nisan kendi hali
28 Mart-11 Mayıs
Arada 4-5cm kesim oldu
24 Eylül
23 Ekim
10 Şubat
5-10 cm kadar kestirdim ve sombre yaptırdım artık uğraşmıyorum saçımla hiç yani özel bir bakım uygulamıyorum düzleştirince tam belime geliyor ama uzatmaya devam maşaladığım zaman da uzun dursun istiyorum :)
8 Ekim 2019
Son düzenleme: