ya kızlar yaklaşık 2 sene önce katlarımı çok kısa kestirmiştim uzatana kadar canım çıktı şimdi aynı boydalar tam istediğim gibi oldu yani arkadan düz önden perçemler dökülüyo ama kendime hiç yakıştırmadım bu modeli bilmiyorum hoş durmuyo sanki düzleştiriyorum yine güzel durmuyo saçlarım dalgalı acaba v kestirip uçlara kat verdirsemmi diye düşünüyorum çok kararsız kaldım
2 yıl beklemişsin. boşu boşuna harcama bence saçını. ayır o saç tutamını bi kenara, bırak uzasınlar.
okadar kişi okumuş kimse öneride bulunmucakmı nasıl güzel gösterebilirim bu saçları :26:
bence kat verdir yada bob modeli tarzı kestır sana yakısır
Bence fazla düz; yani hepsi aynı boyda.. az da olsa kat olmalı.. Benim mesela en uzun yeri düz sonrası az az katlı.. Netten yüzünün şekline göre kesimlere bakabilirsin mesela
V genelde herkes yakışıyor bence.. Benim dediğim de V gibi sadece en uzun uçlar düz.. Sen de öyle yaptırabilirsin bendeama kuaföre danış o sana daha rahat söyler
cnm v kesim bence daha uzun boyda saclara uygun. tamamen duz kesim sacinin dalgasini sonduruyor . dalgali kisa ve orta boyda sac icin uygun diil diye dusunuyorum. tatlim bence iki parmak kadar kat attir onlerden de cene altindan itibaren kat yap. hem dalgali hem de duz kullanirsin, havali durur.
teşekürler tatlım :) ama kuaförlere güvenmiyorum aslında eline bırakınca saçma sapan bişeyler ortaya çıkıyo istediğimle alakasız
cok az kat attır ucları katlıolsa cok guzel olr ..bnmöyle şu an katları cok kısa değl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?