• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçlarımı uzatıp istediğim modele ulaştım ama.... (öneri lütfen)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

duccio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
181
2
116
İstanbul
ya kızlar yaklaşık 2 sene önce katlarımı çok kısa kestirmiştim uzatana kadar canım çıktı şimdi aynı boydalar tam istediğim gibi oldu yani arkadan düz önden perçemler dökülüyo ama kendime hiç yakıştırmadım bu modeli bilmiyorum hoş durmuyo sanki düzleştiriyorum yine güzel durmuyo saçlarım dalgalı acaba v kestirip uçlara kat verdirsemmi diye düşünüyorum çok kararsız kaldım

ya kızlar yaklaşık 2 sene önce katlarımı çok kısa kestirmiştim uzatana kadar canım çıktı şimdi aynı boydalar tam istediğim gibi oldu yani arkadan düz önden perçemler dökülüyo ama kendime hiç yakıştırmadım bu modeli bilmiyorum hoş durmuyo sanki düzleştiriyorum yine güzel durmuyo saçlarım dalgalı acaba v kestirip uçlara kat verdirsemmi diye düşünüyorum çok kararsız kaldım

2 yıl beklemişsin. boşu boşuna harcama bence saçını. ayır o saç tutamını bi kenara, bırak uzasınlar.

2 yıl beklemişsin. boşu boşuna harcama bence saçını. ayır o saç tutamını bi kenara, bırak uzasınlar.

ya şuan aslında tamda kısayken yapıcam dediğim saç modelinde ama yüzüme gitmiyo aynaya baktığımda beğenmiyorum katsız şuan yüz şeklinden kaynaklanıyo galiba uzunluğuda istediğim gibi ama yakıştırmıyorum açıkken, hep katlı kullanıyodum şuan ise yok kat v şeklinde düşünüyorum ama gidicek saçlarım bide yakışıp yakışmama sorunu var

okadar kişi okumuş kimse öneride bulunmucakmı nasıl güzel gösterebilirim bu saçları :26:

Resim olmadığı için yorum yapmak çok zor. Bir profesyonel kuaföre danışabilirsin.

$Resim 009.jpg

kızlar resimde ekledim buyrun bakın

Bence fazla düz; yani hepsi aynı boyda.. az da olsa kat olmalı.. Benim mesela en uzun yeri düz sonrası az az katlı.. Netten yüzünün şekline göre kesimlere bakabilirsin mesela :21:

Bence fazla düz; yani hepsi aynı boyda.. az da olsa kat olmalı.. Benim mesela en uzun yeri düz sonrası az az katlı.. Netten yüzünün şekline göre kesimlere bakabilirsin mesela :21:

v yakışırmı peki ? bide yüz şeklimi bilmiyorum :44: kuaför kare demişti ama netten falan baktım kare gibi değil genelde düzleştirerek kullanıyorum saçımı

V genelde herkes yakışıyor bence.. Benim dediğim de V gibi sadece en uzun uçlar düz.. Sen de öyle yaptırabilirsin bende :16: ama kuaföre danış o sana daha rahat söyler

cnm v kesim bence daha uzun boyda saclara uygun. tamamen duz kesim sacinin dalgasini sonduruyor . dalgali kisa ve orta boyda sac icin uygun diil diye dusunuyorum. tatlim bence iki parmak kadar kat attir onlerden de cene altindan itibaren kat yap. hem dalgali hem de duz kullanirsin, havali durur.

V genelde herkes yakışıyor bence.. Benim dediğim de V gibi sadece en uzun uçlar düz.. Sen de öyle yaptırabilirsin bende :16: ama kuaföre danış o sana daha rahat söyler

teşekürler tatlım :) ama kuaförlere güvenmiyorum aslında eline bırakınca saçma sapan bişeyler ortaya çıkıyo istediğimle alakasız

cnm v kesim bence daha uzun boyda saclara uygun. tamamen duz kesim sacinin dalgasini sonduruyor . dalgali kisa ve orta boyda sac icin uygun diil diye dusunuyorum. tatlim bence iki parmak kadar kat attir onlerden de cene altindan itibaren kat yap. hem dalgali hem de duz kullanirsin, havali durur.

teşekürler canım tavsiyen için :)

saçların çok güzel uzamış sakın yazık etme kuaförler vur diyosun öldürüyo uçurmasın güzelim saçlarını bence sadece 2 katlı kesim yapdır çenenden aşaya inen bi kesim yaparsan toplarken sorun yaşarsın güzel durmaz uçlara kat attır dalgalı durur hemde kabarıp şekilsiz durmaz

Back