evet bende o akmasıyla baş edemedim ren tuhaflaşıp kızıllığa dönüyordu ve durmadan boyamak saçımı mahvediyordu görenler ne oldu sarı saçına renk tuhaflaşmış diyordu orealle açılan saç daha çabuk akar macera bitti saçımı koyu renk yaptım rahatladım düzeldide ama keşke hemen uzasa bakımlarla tek sorunum o kaldı aman bidha açık renkmi asla ben siyahçıyım okadar açtırmadan sonra yine siyah yaptım ama mutluyum öylecanım aynı şey yakın arkadasımın basına geldı.kuafore sorduk suan sen sacını sarı bıle yapsan akar ve alttan yıne turuncu cıkar.tek bı care var o da koyu bı renge boyamak.arkadasımın sacını kestaneye boyadık turunculuktan kurtuldu.
zamanla geçirebilirsin ancak...
benim kasım ayında saçım bakır karameldi...bildiğin turuncu renkti yani...beğenmeyen çok olmuştu..bende küllü bir renge boyadım ve ilk boyamada olsa turunculuklar kayboldu...
sana tavsiyem hemen koyu renge boyama..madem açmışsın o kadar....15 gün arayla açık küllü kumrala boya...tam sarı olmasada sarıya yakın bir ton...hem turunculuklar kapanır hemde sarıya yakın bir ton olur..
mavigeceye katılıyorum. bi saçı turunculuktan çıkarmanın tek yolu küllü bi renkle boyamaktır. kül ne kadar yoğun olursa o kadargüzel oluyo. ilk boyamada koyu bir renk oluo külden dolaayı ama korkmayın çünkü yıkadıkça kül akıp gidiyo. zaten arientli saçta boya akıp gittiğinden saç belli bir süresonra turuncusuz sarı halini alıyor. farmacolorun küllü sarısı vardı onu kullanmıştım ve çok işe yaramıştı. diğer markadalrı bilemiycem kül yoğunluğunun yüksek olmasına özen gösteriniz saç düzelecektir sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?