tutuklu Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2006 387 11 96 Kayseri 7 Eylül 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi tutuklu #1 saçlarım dümdüz ve kürek kemiklerimin ortasına geliyor, çikolata kahve renginde.... elimde iki tane tost makinası var ancak tostla yapılabilecek güzel modellerim yok. yılda ancak 1-2 defa kullanıyorum. önerebileceğiniz modeller var mı?
saçlarım dümdüz ve kürek kemiklerimin ortasına geliyor, çikolata kahve renginde.... elimde iki tane tost makinası var ancak tostla yapılabilecek güzel modellerim yok. yılda ancak 1-2 defa kullanıyorum. önerebileceğiniz modeller var mı?
H hazalkumsal Ziyaretçi 12 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi tutuklu #2 Kaç yaşında olduğunu, yüz şeklini ve ten rengini söylersen, sana yardımcı olabilirim.
E EU3 Ziyaretçi 20 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi tutuklu #3 bbgay .!.: Senin neyine tostt Genişletmek için tıkla... bu arkadaşın cinsiyetinden ve ruh halinden şüphem var....... bunun gibilere çok rastladım forumda...takmayınn derim :mymeka::mymeka:
bbgay .!.: Senin neyine tostt Genişletmek için tıkla... bu arkadaşın cinsiyetinden ve ruh halinden şüphem var....... bunun gibilere çok rastladım forumda...takmayınn derim :mymeka::mymeka:
kelebekmkelebek Evli , Mutlu , ikiz annesi ❤️ Pro Üye Anneler Kulübü 14 Mart 2008 6.048 5.177 723 20 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi tutuklu #4 şüphe değil direk doğru bi tahmin canım bu bir erkek bencede..
buzdevri **** Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2008 5.629 19 158 Diğer 22 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi tutuklu #5 bende hiç kullanmıyorum ve denemek isiyorum ..önerisi olanların tavsielerini bekliyoruz....