Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı tekrar platine nasıl döndürebilirim?

Jennifer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
3.671
2
358
Diğer
kızlar saçlarım pilatindi dipler çıkınca kendim orialle açtım ve haftasına kalmadan demet akalının rengini yaptım saçlarıma onuda beğenmedim 2 3 gün sonra koyu kumrala boyadım ve saçlarım elimde kaldı.avuç avuç döküldü hatta saçımın bazı bölümleri koptu çok kötü oldu hemen kestirdim tabi kısacık..bunlar aralık başında oldu yani yaklaşık 3 ay oldu bu zamanda tabi yapmadığım bakım kalmadı halada devam ediyorum bakım kürlerine azda olsa kendine geldi saçlarım..koyu kumrala boyadığımdan baya bi koyulaştı ve ara ara açılmalar oldu saçımda bende tek renk olsun diye en son altın karamele boyadım tabi çok bi açılma olmadı..şimdide tekrardan pilatine dönmek istiyorum şimdi kuaföre gitsem hemen açıcak ve belki yine kopucak saçlarım bu yüzden sarı 10.00 11.00 açık sarı boyalarla boyayarak kendimmi açmalıyım karar veremedim szce nasıl bir yol izlemeliyim saçlarımı yıpratmadan fikirlerinizi bekliyorum özellikle kuaför arkadaşlardan

Platin saç sevdası nedir anlamıyorum..
Bu kadar eğreti duran bir saç daha görmedim.
Asla ama asla yapmıcağım bir renktir.
Platin sarısı yerine daha sıcak tonlu sarılar yapsanız?
Platin saç çok yapay duruyor.

Saçınıza o kadar şey olmuş fakat bence dersinizi almamışsınız.
Tekrar platin olucam diye bu sefer kel kalabilirsiniz.
Çünkü saçınız 2.3 kez açılıcak ve defalarca boyanarak ancak platin olucak.
Buda çok riskli.

Platin saça üzgünüm ki ne yapsanız yapın saçlarınız yırpanmadan geçemezsin.
Benim size tavsiyem yavaş yavaş platine geçmeniz.
Mesela saçınızı açın ve açık bir renge boyayın.
Bakır, karamel, bal köpüğü ya da açık kumral.
1 ay bekleyin ondan sonra tekrar açın ve daha açık bir tona dönün.

Böyle aşama aşama platine dönmeniz daha mantıklı olucaktır..
Ama bana kalırsa platin yerine doğal bir sarı yapın..

kusura bakmayında sizin haddinizemi drsini almamışsınız gibi bir cümle kurabiliyorsunuz
sorduğum konuyla ilgili bilgin varsa yorumunu yap geç nedir bu herkeste bi bilgiçlik taslama halleri anlamıyorum
sen sevmeyebilirsin sana yapay gelebilir ama ben pilatin renge aşığım çokta doğal geliyor tercih meselesi.

Bilgiçlik taslamıyorum hanımefendi.
Sizi düşündüğüm için söylüyorum.
Bence siz yanlış anlamak istemişsiniz.
Dersini alamamışsınız derken; "Saçlarınızın başına o kadar şey gelmiş ve platin yaparsanız tekrar kopma riski var." demek istedim.
Ben hadsizlik yapmadım.
Siz istediğiniz gibi anlamışsınız.
Ben sevmediğimi belirttim ama sizede yardımcı oldum.
Aşama aşama geçerseniz sizin için daha iyi olur dedim.
Ama maalesef ki siz lafı hiç olmucak bir şekilde anlayıp, harmanlayıp beni boş yere suçluyorsunuz.
Ve bana karşı kullandığınız üslubuda size hiç yakıştırmadım.
Her neyse..
Kendi seçiminiz.
Sizin bileceğiniz iş.
Ben size yardımımı yaptım ve fikrimi beyan ettim.
Bundan sonrasını istediğiniz gibi anlayıp yorumlayabilirsiniz.
Ama rica edicem gerçekten anlamadan ve dinlemeden kimseye ithamlarda bulunmayın.
İyi forumlar.
Saygılar..
Size saygısızlık yaptığımı düşünüyorsanızda kusura bakmayın..
Beni yanlış anlamışsınız.

Edit : Ben yanlış kelime seçimi yapmış olabilirim.
Yorumum biraz sert gelmiş olabilir fakat iyiliğiniz için söylemiştim.

Son düzenleme:
Platine bir anda dönerseniz tekrar saçlarınız kopacaktır üzgünüm ama bu böyle... Profesyonel bir kuaföre gittiğinizde zaten saçlarınızı açmaz bile yılda 1 kere bilemedin en fazla 2 kere saç açılmalı ve siz 3 ay önce saçlarım koptu ve yandı diyorsunuz. Bana göre renkten önce saçınızın sağlığını düşünmelisiniz bekleyin 3 ay çok kısa bir süre benim saçlarım yanmadığı halde orielden sonra 5-6 ayda anca kendine gelmişti. İstediğiniz ton platin olduğu için yıpranması kaçınılmaz ama siz beklemeyip hemen yaptırırsanız yine saçlarınız elinizde kalacak bırakın biraz bakım yapın saçınıza sonra istediğiniz rengi yaparsınız en azından 4 ay daha bekleyin derim ben :)

en son altın karamele boyadığımdan beri üstüne hiç bir boya işlemi görmedi saçım
bakımlarla falan kendi getirdim
şimdi 12.0 yapsammı kolestonun diye düşünüyorum yada sarı tonları ama çekiniyorum yine yanar kopmalar olur diye
bilgisi olan kişiler lütfen bi yardım eli uzatın

platin saç iddalı bi renk ama zor değil koleston yoğun açıcı ve röfle setiyle saçlar platine dönüyor ikisi bir anda karıştırılıyor boyanın içinede biraz saç krami çem terebentin ve azıcık su konulduktan sonra 45 dk bekletiliyor ama uzun da tutabilirsiniz ben röfle olan saçlarımı bu şekilde tek renge döndürdüm tabi çok araştırdım ve sordum ilk başta çok korktum ama oldu ki benim saçlarım çok işlem gördü ve turunculuklar bu sayede gitti benden fikir cesaret sizden kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…