• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı tarçın bakır yaptım olmadı,ne önerirsiniz?

Prennses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
264
2
46
Ankara
Saçlarımı 2 ay önce koleston açık kahve ile boyamıştım tabi koyu oldu zaten çok kestirdim yanıklardan kurtulmak için çünkü 1,5 sen önce orıelden yaktı kuaför bozuntusu saçlarımı kestirerek kurtuldum

Dün PALETTE BİTKİSEL BOYA İLE TARÇIN BAKIR ,saçımı boyadım ama çok kötü oldu dipten çıkan ana saçlar kızıl gibi renk altlar zaten hiç açılmadı gibi 1 şey şimdi ne yapacam bilmiyorum :(((( bir daha boyasam ama zararlı daha dün 3 kutu ile boyadım boyasam ne ile boyucam sonuç iyi olacağını bilsem ama boyama şansımda yok mafolur saçlar

Ya neden böyle oldu hiç mi değişmez :(

Nasıl böyle bir hataya düştünüz?
Gerçekten çok merak ediyorum.
Koyu boyanın üzerine Tarçın Bakır'ın tutmasını gerçekten beklediniz mi?
Oda güzelmiş...

Saçınızın şu an ki halini ancak koyu boya ile kapatabilirsiniz.
Siyah ya da koyu kahve gibi...
Başka bir şansınız maalesef ki yok.

3 kutu boya ile boyamışsınız.
Saçınıza ne kadar büyük zarar verdiğinizin farkında mısınız?
Bir daha böyle bir hataya düşmemenizi diliyorum...

Saçınızı koyu bi renge boyayın ve saçınıza bakım yapın.
1.2 ay sonra saçlarınız yavaş yavaş açılarak istediğiniz tonlara geçersiniz.
Saçlarınızın bakımı için Buğday yağı, tatlı badem yağı, zeytinyağı kullanabilirsiniz.
Her banyoya girmeden 1 saat önce bu yağlardan biri ile bakım yaparsanız saçlarınızın sağlığı için çok iyi olur.

ay canım gıttı saçlar keşke yapmasaydın zemın açık olmazsa asla tutmaz tarçın bakır koyu karamele yada siyaha boya dınlendır saçlarını yazık olur kopar saçlar

ama yaa bas bas bağırıyor bütün tarçın bakır konuları ahh ah neden biraz araştırmadın ki ? benim açtığım tarçın bakır konusunda bile söyledim koyu renk saçı olupta isteyenlere tutmaz dedim koyu bir kızıl olur dipler kına yakılmış gibi durur dedim .. ama geçmiş olsun artık saçlar yıprandığıyla kaldı bol bol bakım yap saçını dinlendir topuz yap çık ısı değmesin mümkünse bir müddet ...
kızların dediği gibi koyu bir renk seç ama bu siyah olmasın çünkü siyahda saçı yıpratıyor koyu kahv tonları tavsiyemdir.

Ben mavi siyahın üzerine yapmıştım. Ama tam 7 8 ay saçlarımı boyamamıştım gidip küt kestrip bu renge boyadım diplerle uçlar arasında tabi ton farkı oluştu. 2. boyamayada gitmişti o ben açma işlemi uygulamadan yaptım. uçtan dibe doğru boyamıştım sende aşırı ama renk farkı canım koyu renge boya dinlensin saçların

Kızıl çıkacağını , bu kadarda kötü olacağını düşünmedim satıcı kızda olur bu renk diyince, tamam desede o renk çıkmıcağını 1 anda, biliyorum
Palette altın karamel alacaktım kızıl olur dedi sanki bu olmadı

Dip ana saçlar tutar gerçi ama kızıl oldu ama altlar değişme değişmeme arasında

3kutu kullanmak zorundaydım 2 kutu yetmiyor saçıma

Şuan boyamayı düşünmüyorum istesem de olmaz saça ağır gelebilir

Akar bu renkler sanırım, e akmıcak mı saçımdan

Geçmiş olsun öncelikle.
Tavsiyem şuan hiç bir şey yapma saçına boya olarak. Ve asla siyah veya koyu kahveyede boyama. Dursun bu şekilde. Zaten akmaya başlıcak saçın. O şekilde toparlasın kendi kendini. 1 ay geçsin o zamanda kuaföre gidersin, yada duruma göre uygun (sana yakışan) bir tona boyarsın.
Telaş yok..

Geçmiş olsun öncelikle.
Tavsiyem şuan hiç bir şey yapma saçına boya olarak. Ve asla siyah veya koyu kahveyede boyama. Dursun bu şekilde. Zaten akmaya başlıcak saçın. O şekilde toparlasın kendi kendini. 1 ay geçsin o zamanda kuaföre gidersin, yada duruma göre uygun (sana yakışan) bir tona boyarsın.
Telaş yok..

Teşekkür ederim ,şimdi boyamıyım evet, kuaföre ğideceğim ğerçi korkar oldum onlardan da yıpratacaklar diye ,eskiden böyle sorunlar bilmezdim, kendim şuan yapamam bu durumda, sık sık yıkayıp birde beyaz sabun aldım akıtır diyorlar deniceğim

Beyaz sabun aldım sık sık yıkıcağım neden kızıll oldu sizin saçınızda nasıl kuaför mü yaptı

Şimdi kuaföre ğitsem saçında kızıl var dicek bütün yıpratma yöntemlerini uyğulucaktır

wipe-out adında bir silici var, iyi kuaförler bilir .
saçları yıpratmadan son yapılan işlemleri silmek için uygulanır. böyle bir yöntemle saçlarınızı kurtarabileceğinizi düşünüyorum.

ben neva color tarçın bakıla açık altın sarıyı karıştırdım 9 luk oksidasyonla süper tuttu bayıldımm yaa adeta bu benim rengim dedim ama çok akıyor bu boya ne palette ne koleston hiç birinden bu kadar memnun kalmamıştım yıpratmadı da beyazlarıda tamamen kapattı..zeminim üst taraf koyu kumral alt taraf açık kumral gibiydi her taraf aynı oldu ama bana yakıştımı bilemiyorum biraz buğday tenliyim fazla değil bu renk beyazlara yakışırmış ama çok sevdim bu rengii

beyaz sabunla halledersin. ama uzun sürecek. kızıl hemen akıyor ama tamamen gitmiyor saçtan.
saçlarına çok bakım yap ve 2-3 ay sonra açtır derim ben. sonra istediğin renge ulaşırsın.

Zeytin yağıda sürecem açma işine Allah korusun zaten 1, 5 sene önce ğüçlü saçlarım nasıl başardıysa orıelden yaktılar ğerçi her açma öyle olacak değil ama korkar oldum

Üst üste boyamadım ya belki kolay kurtulurum zaten bunlar çabuk akar sanırım yinede zaman tabi haklısın

Geçmiş olsun. Yağla devamlı bakım yapmak da çok iyi değil sanki, sonuçta o yağı temizlemeye çalışırken 2-3 defa şampuanlamak gerekiyor, saçlar iyice kuruyor bu sefer de. Ben schwarzkopf gliss'in yıpranmış saçlara siyah kutuda bir bakım maskesi var onu kullanıyorum ve tavsiye ederim, 11 lira olması lazım. Bir de spreyi var ama onun pek yararını görmedim, maskesi en güzeli aynı krem gibi diplere dokundurmadan kullanıp 1 dk sonra durulanıyor. Haftada 2-3 de ondan kullanırsan düzelir umarım saçlar. Rengi biraz aktıktan sonra imkanın varsa gün ışığında bir resim koyabilirsen diplerle uçların farkına bakalım, kuaförde açıcılarla silicilerle saçları daha da yıpratmadan orta karamel bir tonla kapanabilirse ne güzel olur mesela. Ama olmayacak gibiyse de yapacak bir şey yok, ya koyu tonlarla kapatmak ya da kuaförde açmak gerekecek saçları çünkü kızıl kolay akmaz, bir damlası bile başa bela derdi annem.

iki ay hiç boyamaa öyle kalsınn sonraa kahveye yada kumrala geçersin kuaförle tabi bua rda şaçın dinelnsinn

wipe-out adında bir silici var, iyi kuaförler bilir .
saçları yıpratmadan son yapılan işlemleri silmek için uygulanır. böyle bir yöntemle saçlarınızı kurtarabileceğinizi düşünüyorum.

Mesajınızı yeni farkettim, gerçekten yıpratmadan silen bir yöntem var mı? Kullananlar tavsiye eder mi? Dipleri uçlarından daha açık saçların uçlarını açıp ton farklılıkları giderilir mi mesela? (Konu sahibi Prennses'in dipler tutmuş uçlar hiç tutmamış, o kadar olmasa da benim de diplerle uçlar arasında 1 ton fark var ve gözüme batıyor)

Back