• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı sürekli röfle yaptırdığımdan,rengi çok açıldı.

niles_selin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2010
475
0
46
33
İzmir
slm arkadaşlar size çok acil bişey sormak istiyorum.lütfen yardımcı olun.2senedir saçımı platin sarısı yaptırıyorum.yani sürekli röfle.dip geldikçe süreli yaptırıyorum.ama her yaptırışımda doğal olarak biraz daha açılıyo saç tonum.diplerim çıktı korkudan yaptıramıyorum açılcak rengi iyice diye.artık beyaz rengi almaya başladı.çok özleştim ben bu renkle ten rengimde sarı.vazgeçemiyorumda.acaba koyu sarı bi renkle boyatıyımmı saçımı?olur mu?bi müddet böyle kullanıyım sonra yine dip röfle yaptırmaya devam ederim.bu sarıdan bi türlü vazgeçemiyorum.ne yapmam gerek sizce?koyu renk boyatsam hemen dönmek isticem sarıya bu kez saçlarım yine yancak biliyorum.

canım bence hiç boyatma,eminim o koyu rengi yani koyu sarıyı beğenmiceksin ve yeniden yaptırmak istediğinde daha çok yanacak.Bence tabiki :18:

slm arkadaşlar size çok acil bişey sormak istiyorum.lütfen yardımcı olun.2senedir saçımı platin sarısı yaptırıyorum.yani sürekli röfle.dip geldikçe süreli yaptırıyorum.ama her yaptırışımda doğal olarak biraz daha açılıyo saç tonum.diplerim çıktı korkudan yaptıramıyorum açılcak rengi iyice diye.artık beyaz rengi almaya başladı.çok özleştim ben bu renkle ten rengimde sarı.vazgeçemiyorumda.acaba koyu sarı bi renkle boyatıyımmı saçımı?olur mu?bi müddet böyle kullanıyım sonra yine dip röfle yaptırmaya devam ederim.bu sarıdan bi türlü vazgeçemiyorum.ne yapmam gerek sizce?koyu renk boyatsam hemen dönmek isticem sarıya bu kez saçlarım yine yancak biliyorum.

tatlım ben kuaforum sakın koyuya boyatma sımdıkı sacının 2 yada 3 ton koyusunu boyat cunku yıkandıkca acılacak ıstersen boya numarası soyleyeyım sana....

tatlım ben kuaforum sakın koyuya boyatma sımdıkı sacının 2 yada 3 ton koyusunu boyat cunku yıkandıkca acılacak ıstersen boya numarası soyleyeyım sana....[/QUOT
söylersen çok sevinirim cnm ya.

suankı sac rengını ve ıstedıgın rengı sen bana soyle canım yanı kac ton koyu olsun aslında gorsem daha ıyı yınede koyu olmasından ıyıdır...

Haklısın valla canım.Bu boyaya bi bulaşan pişman birde bulaşmayan bende boyattım kendime kızıyorumki zorum neymişşşşş mağdurumda mağdurum heh heh :)

Back