Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı siyaha boyamak konusunda kararsızım

heidi139

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
404
9
merhaba kızlar

ben beyaz tenliyim. saçlarımın orjinali de koyu kahverengi-koyu kestane arası bir şey. ama yıllardır çok fazla renge boyadım saçlarımı denemediğim renk kalmadı ama artık eski rengime dönmek istiyorum.

1 sene önce saçlarımı oryalle açtırmıştım üzerine de çikolata kahve ile boyattım ama akınca sarımsı iğrenç bir renk oldu. yine çikolata kahveye boyatacaktım ama vazgeçtim bakır kahveye boyadım çok da güzel bir renk ve bana da yakıştı. 3 defa boyattım bu 1 sene içinde aynı renge ama bir sıkıntı var bu renk de akınca bir sarımsılık geliyor. sanırım yine tabandaki açılmış saçlar yüzünden çünkü dipten gelen saçlarımın üzerindeki renkler dipler çok farklılaşıyor sonradan.

yani ne yaparsam yapayım 12-13 cm sonrasındaki sarı saçım yüzünden kötü duruyor beğendiğim renkler. ben de oryalle açılmış kısımdak kurtulmanın tek çaresi siyaha boyamak diye düşündüm. doüru mu düşünüyorum? siyaha boyatsam yine aktıkça tabandaki sarı meydana çıkar mı?

1 de siyah yakışır mı yakışmaz mı diye düşünüyorum. gerçi siyah biraz otursun üzerine kendi rengime yakın bir renk yapıp öylece bırakacağım kendi rengime döneceğim ama. siyah boya olarak çok yapay olmayan bir boya önerebilir misiniz?

ya da saçımı istediğim şekle getirebilmem için başka önerileriniz varsa onları da değerlendirebilirim. teşekkürler şimdiden.

siyaha boyamanı tavsiye etmem ama kahveye boya direk kapatıyor akarsa bir kere daha boyarsın en sonunda oturur cnm ama kahve dediysem öyle koyu kahve değil 4 numara oluyor galiba

bu baslik tam bana gore
neden siyaha boyamayi tavsiye etmezsin ?

ben de saridan sIkIldim dip boyasindan sIkIldim ve siyah denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum :44: ben de beyaz tenliyim

cnm bende beyaz tenliyim ve inan siyahı o kadar çok denedimki siyah tamam asil bir renk ama sonrası ya sıkılırsan..bide öyle doğal duran siyah yok ben siyah istediğim zaman 3 numara boyuyordum hiç olmazsa ben burdayım demiyordu zaten akıyor ilkten sonra tekrar boyayınca istesenizde akmıyor bence siyh istiyorsanız 3 numara boyayın zaten siyah oluyor hem akması daha kolay hem doğal duruyor ben kızılım genelde ama kırmızı resmen kapatmak istediğim zaman 4 numara boyuyorum kapanıyor 1 ay sonra akıyor tekrar boyuyorum tabi karar sizin yinede

cnm bende beyaz tenliyim ve inan siyahı o kadar çok denedimki siyah tamam asil bir renk ama sonrası ya sıkılırsan..bide öyle doğal duran siyah yok ben siyah istediğim zaman 3 numara boyuyordum hiç olmazsa ben burdayım demiyordu zaten akıyor ilkten sonra tekrar boyayınca istesenizde akmıyor bence siyh istiyorsanız 3 numara boyayın zaten siyah oluyor hem akması daha kolay hem doğal duruyor ben kızılım genelde ama kırmızı resmen kapatmak istediğim zaman 4 numara boyuyorum kapanıyor 1 ay sonra akıyor tekrar boyuyorum tabi karar sizin yinede

tesekkurler bilgi icin
karar vermek o kadar zor ki
sonucta tamamen farkli birsye olacak siyah sac kendi saclarim cok koyu degil, ki su an sari boya:44: dusunuyorum bakalim:44:

sen bence yavaş yavaş koyult saçını birden koyu renk yaparsan gözün alışana kadar çok sıkıntı çekersin

X