- 12 Mart 2013
- 32
- 0
Saçlarımda Siyah boya vardı doğal rengide zaten siyah ama çok sıkılmıştım bi ara çikolata kahveyle fındık kabuğunu karıştırıp boyamıştım rengimden memnundum sonra yine siyaha boyadım artık ne yaparsam yapim kahveyle fındık kabuğu renge dönüyor saçlarım en son olarak oryalle açtım saçlarımı evde ve bakır gibi bi renk oldu üzerine 7.1 küllü kumralla 5.0 açık kahveyi karıştırdım dahada bakırlaştı sanki kahve mi desem bakırmı desem bilemiyorum 1 günde 3 kez açıcıyla açmaya çalıştım ne sarı ne turuncu hala koyu renkti kimi yerleri siyahtı son çare koleston yoğun renk açıcı aldım diplere en son sürdüm şuanda diplerim çok açık ve geri kalan yerler leopar deseni gibi ve hala açılma yok doğru düzgün, yer yer var. dayanamadım natural colors kolestonun 7.65 ine boyadım saçlarımı %9 luk oksidanla tek renk olmasada öyle görünüyor şu anda hiç bir şey işe yaramıyor ve kuaföre gitmeyi kesinlikle istemiyorum saçlarımdaki bakırlığı alacak bir boya varmı acaba? İstediğim Kumraldı nasıl kumral yapabilirim acaba saçlarımı lütfen yardımmm