Saç Uzatma Yöntemleri Saclarimi sifira vursam?

turab571

Hedef 51 kg
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
1.828
209
363
İstanbul
arkadaslar hamilelikle beraber zaten cok saglikli olmayan saclarim iyice cansizlasti.
dokulenlerin yerine gelenler cok cansiz ve sacimin herbir teli ayri bir boyda.cansiz ve kisa kisa saclar arlardan cikip kotu bir goruntu olusturuyor. sifira vursam saclarimi en bastan bakim yaparak takrar uzatsam nasil olur sizce. zaten kapaliyim. evdede bandana ile dolasirim diye dusunuyorum. Bir tavsiyeniz varmi?

s.a arkadasim. bende sac dökülmesinden muzdarip oldum saclarim belimdeydi bob kestim. pisman miyim hayir degilim ama sifira vurmak cözüm degil zaten vücudunuz eski haline dönesiye kadar hormon degisimleri gösterecek saclariniz kaslariniz ve hatta kirpikleriniz bile dökülür bunlar olagan durumlar. hepimiz bunlari yasadik. makul bir ölcüde saclarinizi kestirin sarmisakli sampuan kürü de etki ediyor ama dedigim gibi bu aralar sacinizin dökülmesi inanin cok normalopuyorumnanaktan

Aleykum Selam Burakerime
sacimin dokulmesindense asil problemim yerine gelen saclarin cok cansiz gelmesi, sacimi topladigimda aralardan kisa ve cansiz saclar cikiyor, cok cirkin bir goruntu eger sifira vurursam hepsi ayni boyda tekrardan uzamis olacak. yalniz beni korkutan psikolojimi bozarmi? yuzum ne sekle gelis tahmin bile edemiyorum ve tekrardan uzamasi belki bir iki yil alacak. karar veremiyorum bir turlu. Ama en iyisi once sizin dediginiz gibi denemek. kisaca kestirip bir sure bakim uygulayip goreyim. tesekkurler cevabiniz icin.

tabikiki psikolojisi bozulur insanin sifira vurmak cok zor olur. cimko iceren ilac almanizi tavsiye ederim tabi stres en önemli faktör. benim stresten cok döküldü kestim saclari dayanamiyordum dökülmesine. kisa saclaim simdi hem rahat hem bakimi kolay bir de su sampuanla sarmisagi yapiyorum sende dene arkadasim belki saclarin kuvvetlenir. ben denedim sanki ise yariyor. ama sakin kazitma canim.opuyorumnanaktan

benim saçlarımda hamilelikten sonra çok cansızlaştı ve döküldü ben kuaförümün önerisiyle 2diş sarımsağı ezerek 2 subardağı sıcak sütün içine koyup ılıyana kadar bekletim saç diplerine ve uçlarına masaj yaparak uyguladım streç filme sarıp yarım saat 45 dakka bekletip normal gündelik bakımını uyguladım çok işime yaradı ancak ben bunu yaparken dove saç bakım serisini de kullandım yğun bakım mavi olan dove süt özlü bi şampuan zaten saç kremi ve haftada iki maskesini kullanırsan saçlarındaki kırıkların bile onarıldığını görüceksin sarımsak saçı besliyo gürlük canlılık veriyor sütte parlaklık ve yumuşaklık veriyo ve sarımsak az kullanıldığından öyle yoğun rahatsızlık veren bi kokusuda olmuyor

sakın vurma sıfıra.. ibrahim saraçoğlu'nun çok etkili karışımları var. kökünü güçlendiriyor. 0a vurmak falan hikaye yapma..

ben kazıtmıştım ve faydasınıda görmüştüm :) ama sende nasıl bir sonuç çıkar bilemiyorum

Kesinlikle kazıtma çok psikolojin bozulur. Kısa kestir en fazla. Arkadaşların dediği gibi bakımını da yaparsan belki önüne geçersin sorunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…