• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Saçlarımı şekillendirmem için fikir verebilirmisiniz?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Ziyagillerdenn

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
160
153
303
İstanbul
Slm kızlar, saçlarım sarı ve boyadan dolayı uçları çok sert. dalgalı ama dalgalar biçimsiz. saçlarıma sürekli maşa yapıyordum ama kuaförüm bi süre kullanmamamı maşanın çok yıprattığını söyledi. jöle kullanıp saçımı dalgalandırmam gerekiyor ama ben jölede kullanmak istemioroum. hani istiorumki süreyim doğal bişi dalgası düzgün olsun kötü kokmasın ekstra bi maşa vs bişey yapmayayım saçımda bu arada dinlensin yanmasın daha fazla. bildiğiniz bir tarif varmı? bende loreal out of bed jölesi var ama kullanmak istemiorum. tavsiyelerinizi bekliyorum...:21:

kıvırcık veya dalgalı saçlar için köpükler var ondan yap
benim saçlarım düz olduğu halde banyodan sonra ıslak saçlarıma köpük sürüyorum ve saçlarıma dalgalı şekil veriyo çook güzel oluyo düz saçlarıma değişiklik katıyo.
yani benim düz saçlarımı dalgalandıryorsa senin dalgalı saçlarında daha da başarılı olur.

Son düzenleme:
Bebe yağı denedin mi hiç? Bende işe yarıyordu çok belirginleşiyor buklelerim. Denemek istersen: duştan çıktığında saçlar nemliyken bir miktarını yediriyorsun saça. Az miktarda tabii, yoksa yağlı oluyor

Bu bebe yağı cidden dalga yapıyo mu? Ben istiyorum ki şekil veren bişiy olsun ama jole gibi belli etmesin saçta bişiy olduğunu ıslak ve kötü bi görünüm vermesin istiyorum.

ben avondan durulanmayan bakım kremi kullanıyorm. saçlarım kıwırcık banyoda tarıyorm we düzenli kalın kalın ayırıyorm çıkınca bu bukleleri bozmadan bu kremi sürüyorm kendi halinde kurumaya bırakıyorm daha canlı buklelerm oluyo we jöle gibi ıslak durmuyor çok memnunum:)

kizlar bende banyodan sonra badem yagi yadaa zeytin yagi sürüyorum ama cok az miktarda ve uclara dogru sürdügüm zaman iyi oluyo hem besleniyo hemde sekilli parlak duruyo ama dedigim gibi cok az miktarda uclara dogru

ben banyodan çıktıkdan sonra biraz kurumaya bırakyorum hafif nemli iken ikiye ayrıp

$cocuk_sac_orgu_modelleri_5.jpg

bunun gibi ama gevşek orüyorum sıkı değil akşamdan... sabak kalkınca da maşa gibi oluyo

avonun durulanmayan bakım kremi var yeşil kapaklı onu kullanıorm.duştan sonra nemli saça hafif dalgalı hoş oluyo

Back