- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
- Konu Sahibi ooomarlaaa
kızıçeler hepinize merhaba. uzun zamandır saç dökülmesi problemi yaşıyorum. nerdeyse saçlarımın 3/1 i kaldı desem yeridir. 3 aydır bir ürün kullanyorum ve saç dökülmem çok şükür düzelmeye başaldı. yeni saçlarımında çıktığını gözlemleyebiliyorum bunu etrafımdakilerde fark ediyor ve bunu dile getirmeleri çok hoşuma gidiyor. fakat benim şöyle bir sorunum var. saç dökülmesi problemi yaşamaya başladıktan sonra saçıma eskisi gibi şekil veremiyorum nedense. eskiden kullandığım saç köpüğümle saçıma çok gzel şekil verebiliyordum fakat ne yazık ki artık bu mümkün değil. saçımı sürekli ya topuz yapmak durumunda kalıyorum yada hep yarm topluyorum. istediğim gbi salıp gezemiyorum. akatın yeşil olan saç köpüğü bana iyi geliyordu fakat bir zaman sonra bu problmi yasamya baslayınca gözüm başka şekillendiricilere gitmeye başladı. avondan bir tane köpük aldım ama ne yazık ki o da beni tatmin etmedi. şuan yine eski köpüğüme döndüm. ama hala saçımı toplamak zorunda kalıyorum. toplayınca hoş dursa ne ala. ucları o kadar cansız ki bir tutam gibi duruyor. cansızlar açıkcası. saçımın üst bölgesi çok gür duruyor ama uçlara dogru cansızlaşıyor. bana bir akıl verin kızlar ne yapayım. hangi köpüğü kullanayım. artık saclarımı salıp gezmek istiyorum
(((
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)