• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saçlarımı şekillendiremiyorum

ooomarlaaa

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
4.039
930
398
kızıçeler hepinize merhaba. uzun zamandır saç dökülmesi problemi yaşıyorum. nerdeyse saçlarımın 3/1 i kaldı desem yeridir. 3 aydır bir ürün kullanyorum ve saç dökülmem çok şükür düzelmeye başaldı. yeni saçlarımında çıktığını gözlemleyebiliyorum bunu etrafımdakilerde fark ediyor ve bunu dile getirmeleri çok hoşuma gidiyor. fakat benim şöyle bir sorunum var. saç dökülmesi problemi yaşamaya başladıktan sonra saçıma eskisi gibi şekil veremiyorum nedense. eskiden kullandığım saç köpüğümle saçıma çok gzel şekil verebiliyordum fakat ne yazık ki artık bu mümkün değil. saçımı sürekli ya topuz yapmak durumunda kalıyorum yada hep yarm topluyorum. istediğim gbi salıp gezemiyorum. akatın yeşil olan saç köpüğü bana iyi geliyordu fakat bir zaman sonra bu problmi yasamya baslayınca gözüm başka şekillendiricilere gitmeye başladı. avondan bir tane köpük aldım ama ne yazık ki o da beni tatmin etmedi. şuan yine eski köpüğüme döndüm. ama hala saçımı toplamak zorunda kalıyorum. toplayınca hoş dursa ne ala. ucları o kadar cansız ki bir tutam gibi duruyor. cansızlar açıkcası. saçımın üst bölgesi çok gür duruyor ama uçlara dogru cansızlaşıyor. bana bir akıl verin kızlar ne yapayım. hangi köpüğü kullanayım. artık saclarımı salıp gezmek istiyorum :((((

geçmiş olsun, bendede saç dökülmesi var kullandığın ürünü söyler misin.
aynı şeyi bende yaşıyorum, saçlarım eskiden o kadar gür ve hacimliydiki şimdiki haline hiç şekil veremiyorum,
tamamen yapısı değişti, sönük, düz, yağlanan bir saç oldu, yani kelin ilacı olsa başına sürermiş:))
keşke sana yardımcı olabilseydim.

geçmiş olsun, bendede saç dökülmesi var kullandığın ürünü söyler misin.
aynı şeyi bende yaşıyorum, saçlarım eskiden o kadar gür ve hacimliydiki şimdiki haline hiç şekil veremiyorum,
tamamen yapısı değişti, sönük, düz, yağlanan bir saç oldu, yani kelin ilacı olsa başına sürermiş:))
keşke sana yardımcı olabilseydim.

cosmed adında bir ürün canım. açtığım konular arasında da var hatta ordan da bakabilirsin. ben bu ürünü serumları,günlük ve yenileyiici şampuanı ile birlikte kullanıyorum. birde bende keratin eksikliği sebebiyle tırnaklarımda da kırılmalar çok oluyordu o yüzden biotin hapını da kullanıyorum. uzman 2 şişe kullanmamı söyledi. şuan birincisini bitrdim 2.ne başlıcam kısmetse. zaten kontrollerde yeni saç çıkışını da kndim de gözlemleyebildim. fakat bu saç şekillendirmeye bir çözüm bulamadım :(

Son düzenleme:
cosmed adında bir ürün canım. açtığım konular arasında da var hatta ordan da bakabilirsin. ben bu ürünü serumları,günlk ve yenieleyici şampuanı ile birlikte kullanıyorum. birde bende keratin eksikliği sebebiyle tırnaklarımda da kırılmalar çok oluyordu o yüzden biotin hapını da kullanıyorum. uzman 2 şilşe kullanmamı söyledi. şuan birincisini bitrdim 2.ne başlıcam kısmetse. zaten kontrollerde yeni saç çıkışını da kndim de gözlemleyebildim. fakat bu saç şekillendirmeye bir çözüm bulamadım :(

sağol canım, bende şampuana sarımsak ve sirke karıştırdım 1 ay falan kullandım ama sıkıldım sonra, şimdi yoğun bir şekilde tekrar başladı dökülmeler,
en iyisi bir doktora gitmek.

sağol canım, bende şampuana sarımsak ve sirke karıştırdım 1 ay falan kullandım ama sıkıldım sonra, şimdi yoğun bir şekilde tekrar başladı dökülmeler,
en iyisi bir doktora gitmek.

ne sarımsak kaldı kullanmadığım ne de o ampüller yağlar hiç birinden fayda edemedim. ama çok şükür iyi gelen birşey buldm. birde şekillenmesine bulsam ne ala :(

saçının uçları incelmişse bence kestirmelisin
köpük öneremem çünkü kuullanmam hiç öyle şeler
ben de ilk evlendiğim dönemde aşırı saç dökülmesi yaşadım cildiyeye gittim bana bi karışım verdi eczanede yaptırdım vi suru ilaç birbirine karıştırıldı ve badem yagı katıldı çok kotu kokuyo o yuzden duzenli olmasada bi kaç kez uyguladım saç dokulmem durdu ve yeni saçlar çıktı

saçının uçları incelmişse bence kestirmelisin
köpük öneremem çünkü kuullanmam hiç öyle şeler
ben de ilk evlendiğim dönemde aşırı saç dökülmesi yaşadım cildiyeye gittim bana bi karışım verdi eczanede yaptırdım vi suru ilaç birbirine karıştırıldı ve badem yagı katıldı çok kotu kokuyo o yuzden duzenli olmasada bi kaç kez uyguladım saç dokulmem durdu ve yeni saçlar çıktı

gttiğim başka bir cildiye dotoru bana da etil alkol ve asit karısmı birşey vermişti. çok kötü kokuyordu gerçekten. öyleki kndi odamdan başka bir yerde süremiyordum ev leş gbi kokmasın diye ama sürdüğüm akşamda o odada kalamıyodum bende dayanamadm bıraktım. zaten sonra arastırdığımda bu karısımın saç kıran hastalarına verildiğini duydum ve çok şaşırdım. öyle bir problemim olmamasına rağmen neden böyle bir karısım verildi. onu hiç anlamış değilim. zaten onu veren doktorda ne şikayetn var dedi dedm böyle böyle tamam dedi yazdı hiç birşekilde ne kan testi ne de başka birşey istedi.

yok benmki daha farklı bi ilaç olsa gerek eczacı gösterdi bak bu kadar ilacı birbirine katcam dedi bi poşet ilaç vardı
birde benm doktorum kan testi de yapmıştı ve saç derimi incelemişti

yok benmki daha farklı bi ilaç olsa gerek eczacı gösterdi bak bu kadar ilacı birbirine katcam dedi bi poşet ilaç vardı
birde benm doktorum kan testi de yapmıştı ve saç derimi incelemişti

sen o açıdan şanslıymışsın canım ben kaç doktor gezdm bunun için faydayı sonuncusunda buldm. diğerleri karsıdan bakıp verdi ne verdiyse

Back