Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı sarı yapacağım fikir verebilir misiniz?

ozgeozge1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
487
3
68
Kızlar benim şuan ki saç rengim dipler kestane diğer yerler açık kumral.Zaten 1 ay önce sarıydı.Şimdi evde kendim boyamak istiyorum.
Hangi sarı boyayı önerirsiniz.Ben Palette Açık Papatya Yada Palette Deluxe 10.5 Düşünüyorum.Ama bunlarla daha önce hiç boyamadım saçlarımı .Turunculuk olsun istemiyorum.Ayrıca diplerimin rengiyle saçımın geri kalan rengini nasıl aynı tutturabilirim.Diplerim için daha mı çok oksidan koyucam? nasıl yapıcam.Fikirlerinizi bekliyorum kızlar......

benim bi arkadaşım sadece açıcı kullanıyor harika oluyor ama tam olarak nasıl yaptığını bilmiyorum. bildiğim çok güzel olması

Kızlar Hangisiyle boyasam acaba ya bide Garnier 110 Extra Açık doğal sarı .Bu söylediğim 3 boyadan hangisiyle boyasam tutar.Yardım edin

boyarsan diplerin turuncu gibi olur uçlarında şuanki saçından belki bi ton açılır tutmaz canım deneme bence...
boyarsan hem istediğin renk tutmaz hemde dip rengin çok farklı olur 2 renkle gezersin

Son düzenleme:
evet sadece kötü olmasını istemiyorum .o yüzden "evet ben yaptım güzel oldu "diyen biri çıksın desin istiyorum

canım önceki konularına göz attım önceden sarıymışsın kumral yapmış pişman olmuşsun tekrar sarı olmak istiyosun
kuaföre git silici diye bi ürün var saçtan boyayı siliyor bir önceki renge döndürüyor ancak o şekilde saçına zarar vermeden sarı olabilirsin

Anladım canm benim ya.yok zaten saçlarımı kuaförde işlem görmesini istemiyorum zaten yıprandılar çok Zaten bakırda düşünüyodum olmadı tarçın bakırla bendeki sarıyı karıştırır hürrem rengi yaparım.Bu ikisini karıştırınca o renk elde ediliyomuşş

Bu gün saçlarımın ucunu palette açık doğal sarıyla deniyim dedim ya resmen rengini değiştirmedi bile anlamadım üstelik 45 dk beklettim .Nie böle olduki normalde palette boyalar içinde açma özelliği en fazla olan boyadır.Ki saçlarımın uçları kumraldı
Bende gidip deluxe altın parıltılı toffe ile değiştirdim aldığım 2 kutudan birini.öbür açılmış boyayı napıcamı bilmiyom.üff ya evde 2tane boya duruyo boş boş (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…