Kolestonun ultra renk açıcısı var onu dene canım. Ama uyarılarım var 2 kutu al öyle boya içindeki çok az yetmiyor çokta hızlı boyaman lazım. Ve saçları bembeyaz yapıyor tamamen beyazlaşıyor bütün saçların saçıda çok yıpratıyor bence bu rengi dursun cidden keçe gibi oluyor. Saçların beyazladıktan sonra istediğin renge boya gitsin ama tekrar yazıyorum saçları mahfediyor.
Kesinlikle palette yoğun renk açıcıyı kullan kolestonun normal boyları bile saçı sertleştiriyor açıcıyı düşünemiyorumÇevremdeki arkadaşlarım kolestonla çtılar keçe gibi oldu saçları.. ben paletteyle açtım nem kaybetmesi dışında bi sorun yaşamadım..
canım sacların koyu renk ve boyalı oldugu için bembeyaz olman cok ama cok zor. yani ben boyalı kumral sacımı actım resimlerime bakabılırsın orda var o tonlarda bıse oldum yani senin de en fazla benım yonumdan 2 ton kadar koyusu olur diye dusunuyorum(palette acıcıya su karıstırdım dıe baslık acmıstım orda gorebılırsın :) )
evet canım hatta koyu renk saç çok yakışmış diye yorum yaptım sanabu kadar siyah olmasını şuan istemiyorum.palette açıcıyı deneyim bakım yaparım sonrasındada badem yağıyla..sağol cnm
sağol canım :26: peki bu ultra açıcıyı ne kadar süre bekletmem gerekir?kararsız kaldım şimdi keşke buğulu geceyi hiç denemeseydim pişman oldum :97:
Bencede palette kullan ben öyle yapmıstım platın sarı olan saclarımı bır buhranla hınt kınasıyla boyadım daha sonra bırkac kez uzerıne sıhah boya surdum sıyahtan kızıla dondum falann ama sarı hastalıkkk tabıı donmek ıcın cok kuafore gıttım konustum yok bız yapamayız dedıler bende evde palettenın renk acısınnı kullandım cıkolata kahveye boyadım sımdde rofle yaptım cıcı olduyapıcaksan eger bence boya gıbı tum saca sur bekleme suresını kendı sacının yapısına gore ayarla bence daha ıyı oluyoo ılk seferde cok fazla acılmaya bılır yanı sarıya kadar donmez acık kahveye kadar ınebılır belkı ondan sonra sacının rengını kapatıcak bır renk secıp hepsını boya ama sacların bıraz yıpranıcak onun ıcınde bır sure bakım yaparsın duzelır kolayyy gelsınnn :)
Eki Görüntüle 222154 Eki Görüntüle 222155 Eki Görüntüle 222156 Eki Görüntüle 222157
bunlarda adım adım sıyahtan sarıya donus resımlerım bır hafta sonra bıdaha rofle yapıcamm onuda eklerımm
Bencede palette kullan ben öyle yapmıstım platın sarı olan saclarımı bır buhranla hınt kınasıyla boyadım daha sonra bırkac kez uzerıne sıhah boya surdum sıyahtan kızıla dondum falann ama sarı hastalıkkk tabıı donmek ıcın cok kuafore gıttım konustum yok bız yapamayız dedıler bende evde palettenın renk acısınnı kullandım cıkolata kahveye boyadım sımdde rofle yaptım cıcı olduyapıcaksan eger bence boya gıbı tum saca sur bekleme suresını kendı sacının yapısına gore ayarla bence daha ıyı oluyoo ılk seferde cok fazla acılmaya bılır yanı sarıya kadar donmez acık kahveye kadar ınebılır belkı ondan sonra sacının rengını kapatıcak bır renk secıp hepsını boya ama sacların bıraz yıpranıcak onun ıcınde bır sure bakım yaparsın duzelır kolayyy gelsınnn :)
Eki Görüntüle 222154 Eki Görüntüle 222155 Eki Görüntüle 222156 Eki Görüntüle 222157
bunlarda adım adım sıyahtan sarıya donus resımlerım bır hafta sonra bıdaha rofle yapıcamm onuda eklerımm
yeni uyeyım biraz acemıyım takıp edemıyorum kım kım dıye... daha yenı acıcı kullanan biri olarak sana ballı maskeyi öneririm watsonlarda satılıyo 500 ml 8 tl gibi bugun yıne uyguladım dehset bı yumusaklık verıyo tabıı gunler gostercek yıpranıp yıpranmadıgını sacımın ama suan bırak sac actırmayı normal bı sactan bıle kat kat yumusak :)
canım nasıl adım adım benim bir kerede platin sarı oldu saçlarım ilk işim istediğim renge boyamak oldu. Benim dediğim boyalardan mı acaba içinde toz var karışımı mavi birşey oluyor röfle boyası gibi onlardan mı bu açıcı dediğiniz kızlar? Boyamaya uçlardan başla dememin sebebide uçlarda daha çok boya olduğu için zor açılıyor o yüzden uçlardan başlayıp diplerde bitirecek yani bütün saçına sürecek yine ama başlama noktası farklı olacak.
canım nasıl adım adım benim bir kerede platin sarı oldu saçlarım ilk işim istediğim renge boyamak oldu. Benim dediğim boyalardan mı acaba içinde toz var karışımı mavi birşey oluyor röfle boyası gibi onlardan mı bu açıcı dediğiniz kızlar? Boyamaya uçlardan başla dememin sebebide uçlarda daha çok boya olduğu için zor açılıyor o yüzden uçlardan başlayıp diplerde bitirecek yani bütün saçına sürecek yine ama başlama noktası farklı olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?