• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı oryalle açtım saç diplerim turuncu oldu

womansclub

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
10
0
16
İstanbul
kızlar saçlarım röfleliydi,bir kaç aydır kahve tonlarına boyuyodum ama sevemedim.saçlarımı orialle açtım uçlarda bisorun yok güzel bi sarı ama diplerim platine yakın ve turunculuk var,yüklediğim resimlerdeki renk tonları nedir bilen varmı????????????kaç gündür bu kafayla dolaşıyorum tabi bandanalarla filan:(:(
$134052526378820605_Om0iM1Qs_c1.jpg $425650_134318816722919_123056211_n.jpg

küllü sarı tonları bunlar yaaa:43:

benimde çok istediğim ama bi türlü nasıl yapacağıma karar veremediğim,daha doğrusu cesaret edemediğim bu aralar aşık olduğum renk buuuu:84::84::84:

küllü sarı tonları bunlar yaaa:43:

benimde çok istediğim ama bi türlü nasıl yapacağıma karar veremediğim,daha doğrusu cesaret edemediğim bu aralar aşık olduğum renk buuuu:84::84::84:

2. resim sarıdan koyu gibi sanki ama bilemiyorum.acaba hangi boyaları karıştırıp bu renk elde edilir.2.si sanki tek renk gibi gelmedi bana

2. resim sarıdan koyu gibi sanki ama bilemiyorum.acaba hangi boyaları karıştırıp bu renk elde edilir.2.si sanki tek renk gibi gelmedi bana

brz geç cvp veriyorum kbakma:1: ne yaptn boyadın mı saçını? evt 2.resim daha koyu sarıdan.valla burdaki bikaç arkadaş bana küllü iççin yardımcı olmuşlardı ama ben daha alamadm o boyaları.nettn sipariş etmem gerekiyor.bide dün bikaç boya karştrp boyadm saçımı.bi ton fln daha açıldı rengi ama tabiki istediğm renk olmadı:1:

Son düzenleme:
kızlar saçlarım röfleliydi,bir kaç aydır kahve tonlarına boyuyodum ama sevemedim.saçlarımı orialle açtım uçlarda bisorun yok güzel bi sarı ama diplerim platine yakın ve turunculuk var,yüklediğim resimlerdeki renk tonları nedir bilen varmı????????????kaç gündür bu kafayla dolaşıyorum tabi bandanalarla filan:(:(
Eki Görüntüle 615995 Eki Görüntüle 615996

Canım keşke saçlarini açmaya uçlardan başlasaydın böylece diplerine tüp patlamış gibi sapsarı olmazdı ilk açma işleminde turunculuk normaldir turunculuğu küllü sarıyla kapatabilirsin.Resimlerdi renklerde uçlarda omre hair dedikleri boyama şekli var sanki bu tarz renkleri evde tutturmak için elinin bu işlere yatkin olmasi gerek bence o turunculuğu kapatmak için küllü sarıya boya sonra istediğin başka bi sarıya boyayabilirsin
Kolay gelsin canım :)

Back