• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı ne renk yapsam?

sezin_87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
41
0
86
37
Sakarya
merhaba
saçlarım şu anda karamel ama bakırımsı duruyor .bal rengi yapmak istiyorum acaba yakışırmı beyaz tenliyim koyu kahve göz rengim kaşlarımın rengide açık koyu değil.
yada açık kumral üzerine röfle yaptırsam daha iyimi olur sizce???

Röfle çok daha iyi olur ama bakımlı isen yada bakımı seviyor isen röfle uygun olacaktır eğer günlük halini seviyorsan eğer bakım işi falan zor diyorsan eğer şimdi ki halini yada karameli düşün derim canım..
Röfle makyaj ve bakım ister kendimden biliyorum canım...

çok teşekkürler canım.bakımı seviyorum ama koyu kumraldan karamel yapmıstım zaten acaba çok mu abartılı olurum

evet röfle makyaj ve bakım illede fön ister,ben iyi bilirim saçlarımı röfleyle ütüyle yaktım çünkü, saçına çok iyi bakacaksan ve şekil almada inatçı bi saçın yoksa röfle yaptır,ben bu gün fön çektireyim yarın bozulur, her günde ütü yapınca saç mahvoluyo

canım bir site vardı hatırlamıyorum adını malesef ama resmini koyuyorsun tüm renkleri modelleri deneyebiliyorsun.istersen saç rengi falan diyip google'da arat bulursan bizede link yolalrsın çok güzel olur:))

Back