Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı ne renk yapayım bilmiyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi charmed
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

charmed

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba ben sürekli saç rengimden memnum olmuyorum ve sürekli değiştiriyorum.3 aydan beri kızılım ama açık kızıl filan değil ilkten patlıcan moruna yakındı sonra biraz açtılar ve şimdide aktı ve yine değiştirmek istiyorum yaz geliyo ya açık renk olsun diyorum kumral yada sapsarı filan gitmiyo bana ne yapıcağmı bilemiyorum bi kaç renk gösteriyim size fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlara.s

tenin açıksa her renk yakışır..açık renklerin kullanımı zor..koyu renkler daha kolay kullanılıyor..

cnmm evde boyuycaksan 3.resimdeki rengi ilk önce dene..yavaş yavaş açarsın rengini...çünkü biden kapanmaz kızıl saçın...ama kuaförde boyatcaksan hepside güzel olurr...şimdiki saçında gayet güzell..saçlarında canlı duruyorr hiç yıpratma derim ben..

saç rengim bu arkadaşlar

canım ben pek boyadan anlamam ama bu kızıl renkleri kapatmak çok zor bunu bil .. boyarsın ama alttan kızıl hep çıkar bence uzmandan yardım al evde gösterdiğin renkler olmaz gibi geliyor bana ...ben kırmızı kızıl olmayan sadece ışıkta kızıl olan saçımı önce çikolota kahveye,sonrada koyu küllü kumrala boyaıdm ama hala alttan kızıllık belli ..
genede bilen arkadaşlarda yorum yapar bende faydalanırım eğer kapatan bir renk varsa ..
genede yanlış yönlendirmim seni ..

renklerin hepsi çok güzel ama senin yüzünü görmeden hangisi yakışır bişey söylemek çok zor CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…