kızlar ben anadan doğma beyaz tenli ve kızılımsı saçlara sahibim tekrar eski rengime dönmek için kuaföre gittim saçımı açtılar vw saçımı yaktılar o güzelim saçlarımı kestirdim o kadar özene bözene baktığım şaçlarımı kuaförde kat attı lanet olsun. bana bir öneri verin 4 5 aya saçımı omuz hizasına indirmem için acayip dua ederim cidden çok çaresizim saçlarım şuan ensemde... lütfen cevap yazın
Bademyağı bakımı yaptığım zaman,saçlarım daha çabuk uzuyor.
1 şişe bademyağına,1 bepanten ampul,1 evigen ampul ve 1 kaşık zeytinyağı katıp karıştırıyorsun.
Özellikle saç diplerinden başlayıp saça yediriyorsun.En az yarım saat başında kalıyor,sonra yıkıyorsun.Haftada 1 uygulamak yeterli.
Her derde deva.Saç dökülmesi,matlık sorunlarını çözüyor ve çabuk uzatıyor.
canım yaa çok geçmiş olsun üzülme bu kadar sonuçta kökü sende uzayacak elbette biraz bakıma özen göster çok saçını yıpratma yeter bu arada bir resim koy bakalım dediğin kadar kötü mü yoksa sadece sana öyle mi geliyor yorum yapalım istersen
Saçların çok kötü değil.
Ben daha kısa sanmıştım.
1-2 aya kadar daha iyi olur.
Biraz bakıma ihtiyacı var ama zaten uzunken de matmış saçların.
Bademyağı kürünü yap bence mutlaka.
Ayrıca vitamin olarak bemiks yutabilirsin.
Öyle hemen ölmek mölmek ne oluyor.
Allah korusun kalıcı bir durum bile değil.
O zaman bile yaşayıp gidiyor insanlar.
Bir saçla yıkılmak kimseye yakışmaz.
saç yüzünden ne ölmesi
kanser hastaları ölmemek için kemoterapiyle saçlarından oluyorlar
saçlarını yeni kestirdin sanırım 2 haftaya düzelir merak etme.çok bunalıma giriyorum dersen 60-70 tl ye yarı sentetik çıtçıtlarda satılıyor hatta genellikle hep kampanya oluyor 25-30 tl ye alırsın siyah onlardan takarsın,hatta örülebilirse örersin oldu bitti
ayrıca saç uzatma kısmında bol bol kürler var hatta ben sinamekili kürü yapıyorum şu an.o topicleri takip edip içinden uygun olanını seçip yaparsan faydasını mutlaka görürsün
Kızlar şuan ki tek avuntum beyaz tenim ve mavi gözlerim yani saçımı 3 4 ay hep toplamaya çalışcam şampuanıma çam terebetini ve susam yağı kattım sinamekeli kürü yapıcam bu hafta doğum günüme kadar eski halini alır heralde normalde küttü kuaför kat verdi artı saçımı yakan kadın umutlarımı çaldı yanmaz dedi falan istediğim renk kızıldı pembe yaptılar 140 lira aldılar üstüne olan saçıma oldu burs parama oldu. Nisana kadar uzar mı sizce?
bak sen bı sınamekıye basla bır ay kadarda sabret sonra bak nasıl toparlanıyo sacların benımde saclarım senınkınden azcık daha uzundu daha yenı ıkı kur sınamekı yaptım saclarım bı anda attı kendını az sabret canım canınıda sıkma bı an oncede sınamekıye basla
Saçlar,ayda ortalama 1 cm uzuyormuş.
Bakımlarla hızlansa,Nisan'a kadar 6-7 cm kadar uzar herhalde.
Beyaz ten,mavi gözle bu saçları tarz yapmak elinde.
Küçük Sırlar dizisinde Gonca Vuslateri'nin saçları aynen böyle kesilmişti.
Ve her bölümde saçını şekilden şekle sokuyorlardı.Gayet de tarz duruyordu.
3 gündür aralıksız ağlama krizindeyim anti depresan kullanıyorum onuda bıraktım o derece çökük durumdayım bu sene mezuniyetim var bakalım size güveniyorum...
canım burda bir çok kişi aynı şeyi söylemiş ama hala üzülüyorsun,saçların hiç kötü değil ve bence bu kısa model çok yakışmış. birden saçların kısaldığı için garipsemişsindir sadece. için rahat olsun, bakım yağlarıyla bakım yapmaya devam edersen mezuniyetine kadar yumuşacık uzun parlak saçların olur havanı atarsın :) entele otunu da doğru kullanırsan işine yarayacağını düşünüyorum,forumdaki entele konularını araştırırsan bulabilirsin tekrar etmiş olmayayım ben. ve kendini üzmemeye çalış çünkü saçlar üzüntüden de dökülüyor daha da moralin bozulur. her şeyin çaresi var bunun mu olmayacak :)