• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı nasıl platin sarı yapabilirim ?

ayschem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
1
0
36
Konya
merhaba arkadaşlar,
benim saçlarım röfleli yogunluk platin sarıda röflelerim de ama artık röfleden sıkıldım direk platin sarı ya da platin sarıya yakın sarı olsun istiyorum ama kuaföre gitmek istemiyorum hem maddi yönden çok zorluyolar hem de normalde saçımı memleketimdeki kuaförüme boyatırdım şimdi öğrenci oldugum için başka bi şehirdeyim ve burdaki hiçbir kuaföre güvenmiyorum memlekete de gidecek vaktim yok.Yani lafın kısası kendı başıma bunu yapamaz mıyım?aranızda yapıp da başarılı olan arkadaşlar varsa ve biligilendirirseler çok sevinirim.:16:

canım benim açtığım konudan saç rengime bakabilirsin ben de aynı senin durumundaydım röfleden çok sıkılmıştım evde kendim boyayarak o hale getirsim bi kaçkere açık doğal sarıyla boyarsan epeyce açılır ilkinde az biraz turunculuk oluyor ama ikincisine hiç kalmamıştı ayda bir boyuyorum hem röfleden daha iyi hem de çok daha hesaplı oluor gerçi şimdi de açık kahve yapmak istiyorum ama neyse o da güzel olmadığından değil soluk gösterdiğini düşünüyorum yüzümü ama senin koyu buğday gibi bi tenin varsa çok iyi olabilir bence

canım benim açtığım konudan saç rengime bakabilirsin ben de aynı senin durumundaydım röfleden çok sıkılmıştım evde kendim boyayarak o hale getirsim bi kaçkere açık doğal sarıyla boyarsan epeyce açılır ilkinde az biraz turunculuk oluyor ama ikincisine hiç kalmamıştı ayda bir boyuyorum hem röfleden daha iyi hem de çok daha hesaplı oluor gerçi şimdi de açık kahve yapmak istiyorum ama neyse o da güzel olmadığından değil soluk gösterdiğini düşünüyorum yüzümü ama senin koyu buğday gibi bi tenin varsa çok iyi olabilir bence

canım açtığın konuya baktım saçların gerçekten çok güzelmiş sarı.....benim de tam istediğim renk bu diyebilirim senin doğal saçların ne renkti bilmiyorum ama benimki koyu kumral/kumral arası birşey...sen saçını açmadan mı o rengi elde ettin? ben oryal sürmek istemiyorum da yardımcı olursan çok memnun olacağım...

canım açtığın konuya baktım saçların gerçekten çok güzelmiş sarı.....benim de tam istediğim renk bu diyebilirim senin doğal saçların ne renkti bilmiyorum ama benimki koyu kumral/kumral arası birşey...sen saçını açmadan mı o rengi elde ettin? ben oryal sürmek istemiyorum da yardımcı olursan çok memnun olacağım...

röfle yapılırken oryal sürüldü sadece kendim boyarken normal boya setinin içindekilerle boyadım 2.den sonra baya bi açılmıştı zaten

benimki belki de o yüzden daha kısa sürede bu kadar kolay sarı olmuştur bilemiyorum ama senin de bi kaç kereden sonra olur bence

Back