Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı nasıl kestireyim? (resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

sulecik33

☜♥☞Ölü PrenseS☜♥&#97
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
133
16
98
İçel Mersin

saclarım böyle dalgalı ama şekilsiz kendime yakışan kısa sac modelini bulamadm ne sekilde kestiriyim sonra kuaförden ağlayarak cıkmak istemiyorum yardımm edinnn..

bence de katılıyorum çok güzel saçların kestirme yinede çok istiyorsun kısıltmadan katlı model kestirebilirsin

katlı model yakışabilir.ne zaman saçlarımı kestirsem ağlıyorum çünkü saçlarımı çok uzatıyorum ve sonra pişman oluyorum

kat attır bence de fazla kısaltma bu kat attırmak hem saclarına hacim verecek hem güclendirecek...

canım saçların böyle çok qüzel boyuna hiç karışma.. ama illa kestircem diyosan sadece kat attır

mecbur kısa kestirmek zorundayım düzleştirmekten saclarım yandı resimde cok belli olmuyor kat attırsam bişe değişmez göze aldım kısa kestirmeyi yinede teşekkürler

canım bence hepsi grubunda yaso var yasemin yani onunkisi gibi farklı bir model kestirebilirsin en azından saçlarında kendine gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…