Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımı nasıl eski sağlığına kavuştururum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E

eray

Ziyaretçi
slm eskiden saçlarım çok uzundu 3 ay önce röfle yaptırdım. inanılmaz derecede dökülmeye başladı .güya saçı besleyen ilaçlar kullandım,hiç işe yaramadı belki kestirirsem ,iyi olur diye düşünüp kestirdim şimdi o kısacık saçları toplamaya çalışıyorum çünkü`,hiç yakışmadı .saç tellerim çok ince sarı renkte oldukları içinde çok az görünüyorlar.başka bişide kullanmaya korkuyorum .daha koyu bi rengemi boyamalıyım,birde aşırı derecede tüleriyolar..tavsiyelerinizi bekliyorum.şimdiden tşk.

bence saçlarını dinlendirmelisin belli ki çok yıpranmış, saç için doğal çok güzel maskeler var (yine bu siteden bulabilirsin) onları uygularsan , bi süre boyatmazsan ve fön gibi saça zarar veren şeylerden biraz uzak durursan saçların canlanır ve tam eskisi gibi olmasada daha güzel görünür,kısa sürede toparlanır umutsuzluğa kapılma....

besleyici doğal yağlardan falan da kullanabilirsin belki canım.onlarda saçının yeniden kendini toplamasına yardımcı olabilirler.annemde aynı dertten muzdaripti.hem iç hem dış takviyeyle şimdi normale döndü saçları.sıkma kendini stres daha da kötü etkilerbenneyaptımki

sağolun kızlar ya hızır gibisiniz.o kadar üzülüyorumki imdat diye bağırasım geliyor.eşim uzun saç seviyor ama böyleyken uzatmama imkan yok bunalıma girdim valla ,sabah ilk işim o kalkmadan saçlarımı toplamak oluyor...

röfle yaptırmaya devam ettikçe saçların hep aynı olacak uzun süre bendede aynı şikayetler vardı sonra röfleden kurtuldum şimdi herkes saçların ne kadar canlanmış diyor.

benim de 3 sene oldu hala kendine gelemedi. ama ben özel bakım falan yapmamıştım hiç. şimdi yağlarla falan deniyorum bişiler sen ihmal etme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…