Canım bu hem kolay hem zor bir iş. İşi bilmezsen gerçekten cok yorulursunuz.Ben de zamanında çok şey denedim. Sana tavsiyem üçlü kür kullanacaksın , birincisi önce saçına katkısız keratin sprey kullanacaksın, ikincisi de dipten saçları güçlendirmek ıcın mutlaka keratın dip bakım yağını kullan, üçüncüsü de liquid keratin organık şampuanını kullanırsan sonuca çok süratle varırsın.Herkese merhaba arkadaşlar . Kısa saçlar için etkili bir uzatma tavsiyesi olan var mı? Ama doğal olanından. Ve özellikle bir şey merak ediyorum . Bu Zeytinyağı ve yumurta akı ile saça yapılan kür hakkında bir şeyler okudum uzatıyormuş diyorlar ama deneyen var mı bir bilgisi olan var mı ? Ne kadar sürede ne kadar uzatıyor ? Bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim şimdiden sağolun
Çok teşekkür ederim bu tavsiye için deneyeceğimCanım bu hem kolay hem zor bir iş. İşi bilmezsen gerçekten cok yorulursunuz.Ben de zamanında çok şey denedim. Sana tavsiyem üçlü kür kullanacaksın , birincisi önce saçına katkısız keratin sprey kullanacaksın, ikincisi de dipten saçları güçlendirmek ıcın mutlaka keratın dip bakım yağını kullan, üçüncüsü de liquid keratin organık şampuanını kullanırsan sonuca çok süratle varırsın.
Canım bunların üçü de doğal bir damla kimyasal içermiyor, zaten kullanırken hemen anlarsınız. Mesela keratın gözune bile kaçsa bir zarar vermıyor. düşün artık gözden daha hassas bir organ olmayacağına göre.Çok teşekkür ederim bu tavsiye için deneyeceğim
Evet canim ya haklısın . Zaten benim de çekindiğim bir şey kimyasal . Ne kadar çok olursa saç o kadar çok yıpranıyor. Kaç günde bir kullanmam gerek peki dustan duşa miCanım bunların üçü de doğal bir damla kimyasal içermiyor, zaten kullanırken hemen anlarsınız. Mesela keratın gözune bile kaçsa bir zarar vermıyor. düşün artık gözden daha hassas bir organ olmayacağına göre.
Canım Keratin serum 1-2 defa yüklenınce yetiyor, saçı onarıyor ama sen süreklı saçına işlem yapan biriysen işlem öncesınde saçını katkısız keratin serum ile güçlendirmen lazım. Diğer ürünler özellikle şampuan ve keratin yağı her duşta kullanılırsa saçlar sürekli formda yumuşacık ve parlak olur.Evet canim ya haklısın . Zaten benim de çekindiğim bir şey kimyasal . Ne kadar çok olursa saç o kadar çok yıpranıyor. Kaç günde bir kullanmam gerek peki dustan duşa mi
Tamamdır canım anladım çok sağolasın en kisa zamanda deneyeceğimCanım Keratin serum 1-2 defa yüklenınce yetiyor, saçı onarıyor ama sen süreklı saçına işlem yapan biriysen işlem öncesınde saçını katkısız keratin serum ile güçlendirmen lazım. Diğer ürünler özellikle şampuan ve keratin yağı her duşta kullanılırsa saçlar sürekli formda yumuşacık ve parlak olur.
Canım denedikten sonra bana da bilgi verirsen sevinirim. Merak ettiğim şu; bana çok iyi geldi ama her saç yapısına aynı etkıyı verecek mı bilemıyorum. O yüzden denemek lazım.Tamamdır canım anladım çok sağolasın en kisa zamanda deneyeceğim
Tamam canım seni de haberdar ederim deneyipCanım denedikten sonra bana da bilgi verirsen sevinirim. Merak ettiğim şu; bana çok iyi geldi ama her saç yapısına aynı etkıyı verecek mı bilemıyorum. O yüzden denemek lazım.
Canım denediğinde bana da bilgi var. Bana çok iyi geldi bakalım sana nasıl olacak.?Tamamdır canım anladım çok sağolasın en kisa zamanda deneyeceğim
Aa evet aslında birkac yerde de duydum bu şampuanın uzamaya etkisi olduğunu bu da aklımın bir köşesinde teşekkür ederim canımben 2 aydır restorex şampuan kullanıyorum uzamaya etkisi var ki 2 haftada bir dip yaptırıyorum. bilmiyorum onun mu etkisi ama memnun kaldım canım
Canım bu arada bende de etki etti öyle hissediyorum uzamış gibi . Benim saçlarım dalgalı o yüzden duzlestirmeyince anlaşılmıyor ama etkisi var bundan eminim uzadı cidden ilk haline göre . Duzlestirsem daha çok belli olur hattaCanım denediğinde bana da bilgi var. Bana çok iyi geldi bakalım sana nasıl olacak.?