Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı nasıl boyatsam???-resimli-

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.420
35.488
1.123
39
merhaba arkadaşlar.saç konusunda sizler kadar bilgi sahibi değilim,bana da yardım olabileceğinizi düşündüm.saçlarımın fotoğrafını ekliyorum,saçımı uzun bir süre kızıl tonlarında kullandım(kızıl-kahve,kızıl-kestane...)yaklaşık 5 ay önce kendi rengi olan kestaneye boyattım,o zamandan sonra tekrar boyatmadım.şimdi yine sıkıldım yalnız bu sefer farklı bişey denemek istiyorum.tüm boya ya da gölge değilde,acaba sadece uç kısımlarına renk verebilir miyim?sizce hangi renkler gider?bu arada oldukça beyaz tenliyim.fotoğrafta biraz ıslaktı saçlarım ,baya koyu çıkmış rengi,o kadar koyu değil,bi de şu an bu boydan bi 4 parmak kadar kısa
şimdiden teşekkürler hepinize.vereliniortak

resmi yükleyeceğim birazdan umarım başarabilirim.

bence sacların cok guzel cok dogal duruyo uclara yogun acık karamel tonlarında bı renk aralarada seyrek olmak kaydıyla aynı renkten balyaj cok yakısablır

canım krepe balyaj isimli konuma bak istersen benim de saçlarım senin rengindeydi sadece uçlara krepe balyaj yaptım. fotolarım da var. en son uçlara renklendirme yaptıktan sonra da foto ekledim. onlara bak istersen ben memnun kaldım.

merve ve lola teşekkür ederim yorumlarınız için.
lolalucy canım baktım zaten senin sayfana,ben renk konusundA kararsızım daha çok.

kızlar aşk olsun,niye kimse bişey yazmıyor,o kadar kişi bakmış yorum yapan iki kişi sadece.

Kahve tonlarını deneyebilirsin, çikolata kahve yada daha açık istersen soğan kabuğu...

canım link varya ,ona tıklarsan açılır,direk sayfaya ekleyemedim.

yüzünü görmeden verilen fikirler yanlış olur.beyazım demişsin ama..ne ton beyaz,kaşların ne renk,gözlerin ne renk,tarzın nasıl?saçrengi çok kapsamlı birsey birçok yönden bakılıp karar verilmeli..

rozelinda,sağol canım,evet soğan kabuğu olabilir .
elakona haklısın tabi böyle yüzeysel oldu.beyazlığı şöyle açıklayım,dr bile kesin kansızlık var diyor görünce:))kaşlarım da saçım gibi kestane ve gözlerim kahverengi..tarza gelince,iddialı şeyleri sevmem pek,sade bi insanımdır.öğretmenim,iş dışında spor giyinirim.

soğan kabuğu yaz mevsiminde çok akar ve kötü olur..ben saçının 1-2 ton açığı ile balyaj attır diyorum...hem çok doğal olur hem de bi hava verir...

canım ben şimdi sana fikir versem..kendime göre olur bu..yani çok beyazmışsın bu güzel..sana her renk gider hemen hemen..iddialı renkler önerriim ben ama sen iddiayı sevmem demişsin.güzel bir bakır kahveye ne dersin?

zeyna ve elakona çok sağolun kızlar.
saçımı boyatmadan önce böyle düşünür düşünür bi cevap bulamaz sonra kuaföre gidip 5 dk da karar veririrm genelde,yine öyle olacak sanırım:))

eğer saçın şuan kestane ise uçlara ara ara sadece kırmızı balyaj attır canım harika oluyor ben saçımı uzun süre öyle kullandım ve süper olmuştu tavsiye ederim.bakır tonları çoık akar tavsiye etmem.siyah zaten olmaz çok sert gösterir,sarılara da hiç yanaşma bence saçın sağlıklı görünüyor yıpratma boşuna

sağol canım,bakır hiç kullanmadım ama aklımdaydı açıkçası..kızıl zaten malum,bi kere bulaşanın aklından hiç çıkmıyor,onu da düşünüyorum.sarı tonlarını hiç düşünmüyorum zaten,açık renkler çok ama çok solgun gösteriyor.

kızlar slm bnde sarışındm saçımı brnz kızl yaptm ama istediğim ton olmadı bnde beyaz tenliyim hmde bya beyz artı yeşil gözlüyüm gözlerimi ortaya çıkarıck bi kızl arıorum ve çekici olsn istiorm öneriniz warmı tşkr..

evde bu sac rengini acabilirmisin süpheliyim ohaoldumsmile
ama bi koaförde falan acılabilir dediğin gibi uclara atılabilir

akitracım,zaten evde hiç yapmadım boya,kuaförde yaptıracağım.açtırma işlemi istemiyorum,zaten bu fotoda biraz ıslaktı bu kadar koyu değil normalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…