- 20 Eylül 2009
- 3.513
- 1
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi kıyma o saçlara çok güzeller diyeceğim, herkes öyle diyecek hatta ama sen ne diyeceksin onu merak ediyorum? Bir anda çok kısaltırsan sonradan pişman olmayasın?
Baya bi kisa yapasan saclarin tepene cikar kabarik güzel duruyor ama kivircik sacta kabarik bonus gibi olmasin sonra .
canım, arkaları biraz fazla kestirmek şartıyla, önlerin omuzun biraz üzerinde arkaya doğru kısalan bob modeli bence yakışacaktır, yüzünü göremedik ama, saç tipin öyle gösteriyor güzelim. :)
tatlım daha yeni bir arkadaşım kestirdi, onunkilerde kıvırcıktı, omzunun üzerinde kestirdi ve harika duruyor
aslında çok kısa da olmayabilir yani omuzlarımda falan olabilir öyle çok da bonus olmak istemiyorum:)
uzun zamandır bu sekilde kullanıyorum baş ağrısı yapıyor toplayınca,her gün de salık olmuyor...
omuzlarımda veya omuzlarımın biraz altında nasıl olur acaba:44:
Kıvırcık saçlılara omuz hizasındaki saçlar daha çok gidiyor. O hizada saçlar canlanıyor resmen, daha bir hareketli oluyor.
Şu modeller güzel bak;
Eki Görüntüle 406023 Eki Görüntüle 406024 Eki Görüntüle 406025 Eki Görüntüle 406026 Eki Görüntüle 406027 Eki Görüntüle 406028
sanaaattt:)))
nerden esti neden kestyirityosun tatlım saçlarınıı ne güzeller dursun iştee. sonra çok uğraşırsın bak uzatmak içüüünn. ii karar veerr
1. resimdekini çoook beğendiimm. hatta yüzünü bildiğim için bu sanata gayet hoş da olabilirrr bencee..Shakira'nın kilerde çok hoş zaten ikisi benziyo saç tipleri birazzz
Kıvırcık saçlılara omuz hizasındaki saçlar daha çok gidiyor. O hizada saçlar canlanıyor resmen, daha bir hareketli oluyor.
Şu modeller güzel bak;
Eki Görüntüle 406023 Eki Görüntüle 406024 Eki Görüntüle 406025 Eki Görüntüle 406026 Eki Görüntüle 406027 Eki Görüntüle 406028
Shakira'nın saçları gibi omuz hizasında katlı kesim de çok hoş olur.
Eki Görüntüle 406079 Eki Görüntüle 406080 Eki Görüntüle 406081 Eki Görüntüle 406082 Eki Görüntüle 406083
kaşınıyorum işte kuzum
esti valla ben de bilmiyorum sıkıldım galiba
evet olabilir aslında kestireyim görüşürünce alırım yorumunu canım:)
1. resimdekini çoook beğendiimm. hatta yüzünü bildiğim için bu sanata gayet hoş da olabilirrr bencee..Shakira'nın kilerde çok hoş zaten ikisi benziyo saç tipleri birazzz
bunlar çok hoş özellikle ilk fotoğraftaki saç modelini çok beğendim
bu uzunlukta kestirebilirim...
çok teşekkürler...
iste hepsini getireyim ama sevdiceğim de tutturdu kestirme böyle güzel diye bilmiyorum kafamı karıştırdı yaben yine de ii düşün deriimm sonra uzatmaya çalışırsınn bakk..
bide kestirince bi tutamını bana getirseeeneee önlerime yapıştırayıımm nolurr yüffeeenn
Oo yakışıyorsa ve beğendiysen o zaman hemen kestirmelisin.
Saçları kıvırcık olan bir arkadaşım omuz hizasında kestirmişti., saçları canlanmıştı resmen. Açıkçası ben kıvırcık saça uzundan çok omuz hizasında, hareketli modelleri yakıştırıyorum. Kıvırcık saçlar çok uzatılınca bukleleri sönüyor. Göğüs hizasında bol katlı da olabilir, yeter ki hareket gelsin saça. Göğüs hizasında olunca fazla kısalmamış olur hem...
bana bu saclara kıydım demeeeee