Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ay nasıl cesaret ediyorsunuz ben 2 yıl önce (nişanımdan bir hafta önce) boyaları karsitirip iğrenç bir renk çıkarmistim. gece boyu ağlayip ertesi gün kuaföre koşmuştum ben mi beceriksizim ya
ay nasıl cesaret ediyorsunuz ben 2 yıl önce (nişanımdan bir hafta önce) boyaları karsitirip iğrenç bir renk çıkarmistim. gece boyu ağlayip ertesi gün kuaföre koşmuştum ben mi beceriksizim ya
Aradan aylar geçmiş bu arada saç renginizi açmış olmalısınız:)) ama actiysaniz nasıl yaptığınızı paylaşırsanız başkalarına da faydalı olur. Bildiğim kadarıyla rengi önceden kırmak için hindistan cevizi yağı ile saç maskesi yapmak yada beyaz sabunla yıkayarak biraz akitabilirsiniz. Saçı boyarken oksidani 12 lik kullanırsanız biraz renk kırılır diye biliyorum. Ve kahve tonlarında kalmak için en fazla 5 numara ve 6 numara üzeri gibi renk tonlarında kalmak iyi olur. (9 en açık renktir, 1 ise siyahtır ) 4 numara ve aşağısıni sonradan açmak zor oluyor . Bu arada